Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Јединство на домаћем терену дочекује ТЕНТ

У оквиру 6. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге, састају се екипа Јединство из Старе Пазове и ТЕНТ из Обреновца. Утакмица ће се одиграти, сутра, 6. октобра, у хали Спортова у Старој Пазови од 19.00 часова.

Одбојкашице Јединства тренутно се налазе на првом месту на табели и то са пет победа, без иједног пораза, док Обреновчанке заузимају шесту позицију.

Поводом ове утакмице, Ирина Милановић рекла је како ће дисциплина бити пресудна у предстојећем мечу: „ТЕНТ је одлична екипа, млади су као и ми. Високе су на блоку, то треба да пробијемо јаким нападима. На нама је да будемо тим, као што смо биле и до сада, такође да имамо добру енергију. Дисциплина ће бити пресудна да победимо у овом мечу“ – рекла је Ирина.

Први тренер Јединства, Јово Цаковић, верује у добар резултат своје екипе: „Бићу најсрећнији ако сутра одиграмо добар меч, да буде на нивоу свих претходних утакмица. Желим да против екипе Тента одиграмо са доста енергија, са добрим односом и великом концентрацијом у завршници сетова. Верујем у добар резултат“ - закључио је Цаковић.