Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Инђија намучила ТЕНТ

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца оствариле су тријумф у 16. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, као гошђе, савладале Инђију са 3:1, по сетовима 26:24, 18:25, 25:17 и 25:20.

Ушле су домаће одбојкашице и више него самоуверено у овај меч. На самом старту повеле су са 5:0, а нешто касније и са 11:5, највише захваљујући Теодори Исаиловић, која је била перфектна у нападу. У наставку је предност Инђије само расла, а у једном тренутку на семафору је писало 18:11. Ипак, ТЕНТ и поред сјајне игре ривала није одустајао, већ је дао све од себе како би се резултатски вратио у овај сет. Труд се и исплатио, пошто су гошће веома брзо смањиле заостатак и изједначиле резултат. Уследела је узбудљива завршница из које, и поред две сет лопте, Инђија није изашла као победник, већ је екипа из Обреновца повела са 1:0.

Почетак другог дела игре био је поприлично изједначен. Имали смо прилику да видимо истинску борбу у којој су се поени смењивали као на траци. Међутим, при резултату 12:12, изабранице Николе Јерковића су направиле серију од 10:2 и Инђија је стигла надомак освајања другог сета. Обреновчанке су до краја само успеле да смање заостатак за ривалом и укупан резултат је био изједначен.

Трећи период био је идентичан као и претходни, али су се овог пута улоге замениле. Све до половине сета и једна и друга екипа дала је свој максимум, што се одразило и на резултат. Ипак, екипа који са клупе успешно предводи Владимир Васовић је, као и њен ривал у претходном сету, ухватила залет и лако сломила отпор противника. Читава екипа дала је свој заједнички допринос у овом сету, за шта је на крају и награђена.

Четврти период почео је добро по домаћина који је одмах повео са 6:1, али ова доминација није дуго потрајала. Обреновчанке су експресно стигле до изједначења, а нешто касније и до преокрета, који до краја нису испуштале. Ређали су се поени Ане Митровић, Мине Мијатовић и Наташе Чикуц, које су својој екипи омогућиле да стигне надомак победе. Покушале су Инђијке у неколико наврата да се врате у овај сет, али без пуно успеха и ТЕНТ је на крају стигао до победе.

Владимир Васовић, тренер ТЕНТ-а, каже да је његова екипа заслужено победила: „Знали смо да нас очекује тешка утакмица, екипа Инђије је током целе сезоне показала да јако добро и квалитетно игра. Знали смо да ће ући агресивно по питању сервиса, што се и показало од почетка. Нама је било потребно мало времена да се адаптирамо и да преузмемо ствари у своје руке. Већи део утакмице смо контролисали и заслужено победили на крају“ - закључио је Васовић.

Једна од најбољих играчица на терену била је Мина Мијатовић, која је након утакмице прокоментарисала вечерашње издање њене екипе: „Пре свега, хтела бих да честитам својој екипи на важној победи. Ово су веома битна три бода у гостима за нас. Мислим да смо у овај меч ушле доста деконцентрисано, али смо у наставку заиграле много боље и меч смо завршиле победом“ – рекла је Мина.   

Управо је најкориснија одбојкашица у победи своје екипе била Мина Мијатовић са 16 поена, док је код домаћина Теодора Исаиловић освојила 21. ТЕНТ ће у претпоследњем колу регуларног дела првенства дочекати Срем, док ће Инђија гостовати Црвеној звезди.

Odbojkica prodavnica enter400

Прошло је нешто мање од недељу дана, када је стављена тачка на сезону 2023/24, у којој смо имали прилику да гледамо сјајне утакмице, а све је било крунисано фантастичним вечитим дербијем у финалној серији Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Као што смо вам синоћ обећали, пред вама се налази идеални тим за ову годину у избору медијског тима Одбојкашког савеза Србије.

Идеална постава БПШ Суперлиге за момке по избору медијског тима ОССРБ!

Тек што је спуштена завеса на Банка Поштанска штедионица Суперлигу Србије за даме, медијски тим Одбојкашког савеза Србије одлучио је да вас за празнике почасти избором за идеални тим сезоне 2023/24. С обзиром на то да је велики број играчица иза себе оставио сјајну сезону, определили смо се да направимо ”А” и ”Б” тим првенства, као и да кроз појединачна признања видимо ко се највише истакао у одређеним областима. Иако је било веома захтевно сагледати учинак свих играчица, ми смо се потрудили да будемо максимално објективни, а то ћете имати прилику и да се сами уверите.

Идеална постава БПШ Суперлиге за даме по избору медијског тима ОССРБ!

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!