Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Партизан бољи од Будве

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су прву победу у другој рунди квалификација за Лигу шампиона. Београђани су вечерас, у СЦ "Мастер", савладали Будву са 3:1, по сетовима 25:21, 25:22, 18:25 и 25:22. 
 
Иако су јуче претрпели пораз, другачији Партизан гледали смо у другој утакмици. Дефинитивно да су са већом енергијом приступили мечу, а са друге стране нису имали шта ни да изгубе. Црно-бели ће сутра одиграти последњи меч, против Лас Палмаса од 20.00 часова. 
 
Држали су изабраници Бојана Јанића предност коју су стекли у раној фази, али средином сета успела је противничка екипа да изједначи резултат. Међутим, одмах је Партизан направио серију и вратио вођство у своје руке, великим делом је за то био заслужан Милија Мрдак, што је било довољно и за освајање првог сета. 
 
Смењивала се предност током већег дела другог сета, а прва се одвојила Будва на два поена разлике (16:14). Међутим, брзо је Партизан ухватио прикључак и поравнао резултат. Након тога на сервис линију је стао Лука Тадић и тада је његов тим везао серију поена. Након преокрета и успешног напада Мрдака, тренер гостујуће екипе је прво затражио тајм-аут, али није то помогло. Одмах по повратку на терен, играч Будве је направио грешку у нападу. Вођство црно-белих је само расло, а за то је био заслужан прво блок Мариновића, а затим и напад Тадића из зоне шест. Тачку на овај сет ставио је капитен, а његов тим је дошао на корак од максималне победе. 
 
 parbudv1
 
Ипак, пад концентрације их је коштао сета. Нешто бољу игру пружили су гости, а црно-бели нису имали спреман одговор. Па је са 25:18 Будва славила и смањила укупан резултат. 
 
Свесни су били играчи Партизана да је квалитет на њиховој страни и били су решени да заврше меч у овом сет, што су на крају и успели. 
 
Бојан Јанић, тренер Партизана Ефбет, сматра да је његов тим показао одређену дозу карактера уз све проблеме које имају у игри и да је поправио утисак у односу на јуче. 
 
"Наравно да смо срећни кад се победи, иако видите сви да имамо неке демоне. Момци су тренутно са јако мало самопоуздања и са пуно страха, а као такви забележити победу је велика ствар. Нећемо се заваравати и сакрити под тепих неке ствари са којима имамо проблема, пробаћемо да их решимо у ходу", рекао је Јанић.
 
parbudv2
 
Милија Мрдак, капитен Партизана Ефбет, истакао је како ће сутра дати све од себе да тријумфују против најјаче екипе у овој групи. 
 
"Након јучерашњег тешког пораза, драго ми је што смо одговорили на овакав начин. Без обзира што је екипа Будве на папиру слабија, ипак се треба брзо вратити у неку нормалу и одиграти овај меч, који нам опет даје неку шансу да прођемо даље. Предстоји нам следећи меч против екипе која је показала највише и која је сигурно најјача", закључио је Мрдак. 
 
Најефикаснији у Партизану био је Милија Мрдак са 27, а пратили су га Лука Тадић са 15 и Лазар Мариновић са 11 поена. 

 

Odbojkica prodavnica enter400

Прошло је нешто мање од недељу дана, када је стављена тачка на сезону 2023/24, у којој смо имали прилику да гледамо сјајне утакмице, а све је било крунисано фантастичним вечитим дербијем у финалној серији Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Као што смо вам синоћ обећали, пред вама се налази идеални тим за ову годину у избору медијског тима Одбојкашког савеза Србије.

Идеална постава БПШ Суперлиге за момке по избору медијског тима ОССРБ!

Тек што је спуштена завеса на Банка Поштанска штедионица Суперлигу Србије за даме, медијски тим Одбојкашког савеза Србије одлучио је да вас за празнике почасти избором за идеални тим сезоне 2023/24. С обзиром на то да је велики број играчица иза себе оставио сјајну сезону, определили смо се да направимо ”А” и ”Б” тим првенства, као и да кроз појединачна признања видимо ко се највише истакао у одређеним областима. Иако је било веома захтевно сагледати учинак свих играчица, ми смо се потрудили да будемо максимално објективни, а то ћете имати прилику и да се сами уверите.

Идеална постава БПШ Суперлиге за даме по избору медијског тима ОССРБ!

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!