Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Вече из снова за Младена Бојовића

Одбојкаши Младог радника из Пожаревца пласирали су се у финале Купа Србије после победе над Црвеном звездом у реванш мечу полуфинала. Један од главних протагониста великог успеха Пожаревљана био је искусни коректор Младен Бојовић. Уз импресивну игру коју је пружио у овој утакмици, Бојовић је имао двоструки повод за славље. Ас Младог радника је за време утакмице постао отац, иако то није било по плану.

Док је Младен са својом екипом крчио пут ка финалу Купа, његова супруга, Јасна Мајсторовић, бивша трофејна одбојкашица и репрезентативка Србије, налазила се у породилишту и бодрила га је. Ипак, неочекивано, Јасна је пребачена у породиљску собу и на свет је донела њихову наследницу.

  -  Јасна и ја смо се чули пре утакмице и она се налазила у нормалној соби, није још увек порођај био у припреми. Одгледала је прва два сета, после чега је хитно пребачена на порођај. Када само завршили утакмицу, било ми је чудно да нема поруке, пошто је, као што сам већ рекао, пратила меч. Међутим, после пола сата Јасна ме је назвала и рекла ми је да се породила и да је ћеркица добро. У том тренутку су нас свладале емоција, она је почела да плаче од среће, после чега сам и ја. Најлепше бајке се дешавају у пола сата – рекао је кроз осмех искусни коректор.

Утакмица са Црвеном звездом била је велики испит за Бојовићеву екипу. После пораза у првом мечу, Пожаревљани су знали да ће пласман у финале бити могућ само ако екипа одигра на највишем могућем нивоу.

  -  Знали смо да немамо шта да изгубимо. У првој утакмици сваки сет је био на два-три поена разлике. Очекивали смо да ће Звезда имати већи притисак, ако ми освојимо први сет. Ушли смо мотивисано у утакмицу. Свакако, и ми смо осећали одређену дозу притиска, јер смо тренутно седми у Суперлиги, сви нас хвале како добро играмо, али и даље нема помака на табели. Куп нам је остао као опција која може да извади целу сезону и све карте смо бацили на ову утакмицу. Хвала Богу, имали смо среће и концентрације када је она била потребна. Прва три сета била су веома неизвесна, док је у четвртом противник боље започео, али смо ми испоштовали договор и на крају су се све коцкице сложиле. Чак је Никола Мељанац, дечко који носи Звезду ове сезону, имао неколико грешака, што нам је додатно помогло – истакао је Младен.

Почетком наредне године, Млади радник ће се у финалу састати са Партизаном. Екипа из Пожаревца је ове сезоне имала прилику да игра против Београђана и била је и више него успешна. Младен се нада да ће он и његови саиграчи  поновити тај успех и да ће клубу донети први трофеј у историји.

  -  Ми смо већ показали до можемо да се носимо са екипом Партизана. Биће веома тешко јер одлучује једна утакмица. Људи из клуба су већ почели да разматрају опцију да се финални турнир организује у Пожаревцу, пошто и женска екипа игра исти дан. Партизан је комплетна екипа, која је показала да има озбиљне амбиције у овој сезони. Ми се надамо да ћемо донети први трофеј клубу у историји дугој 75 година. Ипак, још увек не знамо шта ће бити са екипом, пошто је Алекси Батаку истекао уговор половином децембра, али надамо се да ће остати у екипи. Такође, Шормазу треба још мало времена да се уклопи и мислим да до финала имамо довољно времена да се уиграмо и донесемо трофеј Младом раднику – закључио је Бојовић.

Финалисти Купа Србије и новопеченом оцу пожелели смо сву срећу у одлучујућој утакмици, али и у одгајању своје ћеркице. Уверени смо да ће Младен, баш као и на терену, бити велики узор својој наследници.

Odbojkica prodavnica enter400

Прошло је нешто мање од недељу дана, када је стављена тачка на сезону 2023/24, у којој смо имали прилику да гледамо сјајне утакмице, а све је било крунисано фантастичним вечитим дербијем у финалној серији Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Као што смо вам синоћ обећали, пред вама се налази идеални тим за ову годину у избору медијског тима Одбојкашког савеза Србије.

Идеална постава БПШ Суперлиге за момке по избору медијског тима ОССРБ!

Тек што је спуштена завеса на Банка Поштанска штедионица Суперлигу Србије за даме, медијски тим Одбојкашког савеза Србије одлучио је да вас за празнике почасти избором за идеални тим сезоне 2023/24. С обзиром на то да је велики број играчица иза себе оставио сјајну сезону, определили смо се да направимо ”А” и ”Б” тим првенства, као и да кроз појединачна признања видимо ко се највише истакао у одређеним областима. Иако је било веома захтевно сагледати учинак свих играчица, ми смо се потрудили да будемо максимално објективни, а то ћете имати прилику и да се сами уверите.

Идеална постава БПШ Суперлиге за даме по избору медијског тима ОССРБ!

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!