Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Карађорђе направио још једно изненађење

Одбојкаши Карађорђа остварили су победу у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабраници Невена Мајсторовића савладали су Раднички из Крагујевца са 3:1, по сетовима 26:24, 14:25, 25:21 и 27:25.

Изједначена игра виђена је током целог уводног периода игре, где су се обе екипе смењивале у минималном вођству. У самој завршници екипа Радничког имала је два поена предности (23:21), али је домаћи тим успео да изједначи резултат. Неизвесна завршница која се играла на разлику припала је Карађорђу са 26:24, а тачку на овај сет ставио је Бојовић поеном из блока.

Готово исти почетак гледали смо у другом сету, али само до резултата 7:7. Приказали су Крагујевчани бољу игру у наставку сета и серијом поена дошли до предности од 16:8. Почело је са два ас-сервиса Милутиновића, а испратио га је Стоиловић сјајним нападима. Није посустајао Раднички све до краја, стечено вођство се само повећавало и са 25:14 изједначио је укупан резултат.

Имао је тим Невена Мајсторовића одговор одмах на старту треће деонице када је повео са 7:1. Јурила је екипа из Крагујевца да се врати у сет, а најближе томе су били средином када су пришли на само поен заостатка. Међутим, уследила су два узастопна успешна блока Бојовића, што је испоставило се до краја сета било кључно да Карађорђе задржи вођство. Сјајан је у наставку био Надаждин, који је у самој завршници уписао четири поена из напада и донео својој екипи предност од 2:1.

Кренуо је домаћи тим оштро и у последњем сету. Одмах је Милош Вемић направио два ас-сервиса и наговестио да је његова екипа одлучна да заврши утакмицу у овом периоду. Ипак, тим који предводи Алекса Брђовић није хтео одмах да подигне белу заставицу, већ су брзо преокренули резултат у своју корист. Тек средином сета је опет била егал игра и гледали смо још један неизвестан период. На крају је концентрисанији био Карађорђе, који је реализовао своју трећу меч лопту поеном из напада Надаждина.

Невен Мајсторовић, тренер Карађорђа, каже да је његова екипа заслужено победила.

"Још једна јако добра утакмица иза нас против једног од фаворита у првенству. Приказали смо сличну игру као против Суботице, ту мислим пре свега на концентрацију од почетка до краја утакмице. Могу да кажем да смо заслужено победили. Поновићу да је ова екипа показала већ трећи пут за шта је све способна и ништа мање тешке утакмице нас чекају у наставку првенства. Већ следећа је притив неугодне екипе Старчева, која је нова у лиги и која је ће сигурно тражити у сваком наредном мечу своју шансу да било коју екипу победе. Ништа нисмо урадили данашњом победом, ако не наставимо у истом ритму већ у следећу суботу", рекао је Мајсторовић.

Најефикаснији у екипи Карађорђа био је Милош Надаждин са 22, док се у противничком тиму највише истакао Дејвид Крастев са 24 поена.

Статистику са утакмице можете да погледате овде.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!