Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

У СУСРЕТ МЕЧУ СПАРТАК - СРЕМ Тијана Милојевић: Све се мења, упале смо само у лош период, али ми смо јако квалитетна екипа

Амбиције суботичких ”голубица” пред почетак шампионата никако нису биле девето место, које сада заузимају на табели Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Прогнозе су биле доста оптимистичније. Након турбуленција у екипи на самом почетку сезоне, тим је преузео искусни стручњак, Бранислав Моро, који ће покушати да стабилизује ситуацију и покрене низ бољих резултата.

То неће нимало бити лако, с обзиром да Суботичанке очекује меч са веома неугодним противником, екипом Срема, која је у протеклим колима показала да може да се носи готово равноправо и са најјачим тимовима у лиги. 

У разговору на суботичкој телевизији YuEco, Тијана Милојевић, либеро Спартака, потврдила нам је да ће ово бити један изузетно компликован меч, али је оптимистична.

”Срем је јако тежак противник за нас, мислим да је и претходних сезона био тежак противник за ЖОК Спартак. Ја сам играла за Срем прошле сезоне, после Кине, и знам сваку девојку која игра тамо. Такође, моја најбоља другарица, која је у Звезди играла са мном кад смо узелe дуплу круну, игра у Срему, тако да биће један тежак меч, али надамо се резултату који ће да иде нама у корист”, рекла је Тијана.

Либеро Спартака је покушала да нам објасни предности ”голубица”, које би могле да донесу превагу у овом мечу, у њихову корист.

”Мислим да ће нама допринети то што смо код куће, јер мислим да је свакој екипи која гостује код нас тешко, прво путовање до овде, а онда и та атмосфера. Наш седми играч је публика, увек имамо доста публике и то нама доста помаже. Мислим да ту имамо мало већу предност. А за енергију, концентрацију, то је све тог дана и пред утакмицу, видећемо како ће то да се одвија”, закључила је Милојевић.

Суботичка публика је веома одана и посвећена одбојци. Трибине хале ”Дудова шума” увек су испуњене.

”Доста би нам значила публика, као што је значила и сваку претходну утакмицу коју смо играли. Мислим да смо доказале у претходних пар утакмица, кад год су људи били ту и навијали за нас, да смо се ми некако дигле, и из неких утакмица које су можда већ биле изгубљене, ми смо се вратиле и победиле, тако да публика је увек нешто што нас испуњава и буде нам око срца топло зато што људи верују у нас”, признала је Тијана.

Одбојкашица Спартака верује да за њену екипу долазе бољи дани.

”Све се мења, мислим да смо упале само у неки период који није ишао у нашу корист. Ми смо јако квалитетна екипа и мислим да ћемо у наредним утакмицама, поготово са новим тренером, показати да вредимо и да ћемо се подићи са места на којем смо тренутно.”

Меч 10. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге између Спартака и Срема заказан је за петак, 8. децембар, од 19.00 часова у суботичкој хали ”Дудова шума”, а љубитељи одбојке моћи ће овај дуел да гледају уживо на нашем Јутјуб каналу.

Видео прилог телевизије YuEco и разговор са Тијаном Милојевић можете погледати на нашем профилу на Инстаграму.,

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!