Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Пазовчанке експресно до 13. везаног тријумфа

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове забележиле су тријумф у 13. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, поразиле Срем са максималних 3:0, по сетовима 25:19, 25:9 и 25:15.

За нешто више од сат времена, експедиција Јова Цаковића наставила је доминантан поход на одбрану титуле, пошто је везала 13. лигашку победу из исто толико утакмица.

Деловало је на почетку утакмице да је Срем, који је ове сезоне пружио неколико веома квалитетних партија, у стању да парира шампиону Србије, пошто је на почетку успевао да парира ривалу. Међутим, отпор гошћи није дуго потрајао, пошто су Пазовчанке при резултату 8:8, поенима Уне Вајагић и сестара Миљевић везале пет поен, али се на томе нису зауставиле. У даљем току уводног период, Јединство је и поред свих покушаја ривала да ухвати прикључак, наставило са доминантном игром и стигло је до седам сет лопти, а убрзо и до вођства од 1:0 – 25:19.

Тамо где су изабранице Јова Цаковића стале у претходном, наставиле су на још доминантнији мачин у другом период. Од самог почетка ове деонице гледали смо праву рапсодију шампионки Србије, које су у свим елементима деловале незаустављиво. Након уводног вођства од 10:1, Пазовчанке су са 16:4 и 20:9, само продубиле агонију Сремица, да би за тили час са 25:9, дуплирале стечено вођство.

Драме је у трећем сету било, али само на почетку. Након ране предности Срема и вођства од 7:6 и 9:8, Јединство је решило да утакмице у овом периоду приведе крају, што је убрзо и урадило. На крилима тандема Вајагић – Миљевић, екипа из Старе Пазове је убацила у пету брзину и почела да ниже поене у серијама, за шта Срем није имао одговор. Тако је Јединство поново у завршници имало значајну залиху, коју је брзо материјализовало и са 25:15, оверило је нову победу.

Уна Вајагић, примач Јединства, нада се да ће њена екипа наставити у оваком ризму и предстојећем делу сезоне.

„Свакако да смо ушли максимално озбиљно у овај меч, као и у сваки ове сезоне. Драго ми је што само наставили да играмо добро, као и што смо добро отворили ову полусезону. Надам се да ћемо тако и да наставимо. Пуно ћемо да тренирамо и спремамо се за следећу утакмицу“, закључила је Уна.

Никола Каприц, стратег Срема, истакао је да његова екипа вечерас ривалу прелако препустила много поена.

„Очекивана победа екипе Јединства, која јесте најбоља екипа у Србији. Међутим, ми смо вечерас морали много боље, поготово на пријему сервиса. Имали смо велики број грешака на пријему и из свега тога се изродила нека паника и неки страх и како је одмицала утакмица, све смо више и више грешили. Много поена смо дозволили екипи Јединства да освоји лагано, а када се игра са таквим противницима је апсолутно недопустиво. На нама је да тражимо решења у неким наредним утакмицама, Пробаћемо ово да заборавимо што пре, да још мало боље и вредније тренирамо и надам се да ће наредна утакмица бити много боља“, истакао је Каприц.

 

Уна Вајагић предводила је своју екипу до победе са 22 освојена поена, док се код гошћи истакла Александра Ђорђевић са осам.

Статистику са утакмице можете погледати овде.

Јединство ће у 14. колу путовати у Зрењанин на окршај са Клеком, док Срем очекује дуел са Железничаром. 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!