Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Јединство убедљиво у дербију кола!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове забележиле су тријумф у дербију 15. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Шампион Србије је вечерас, на свом терену, поразио Црвену звезду са 3:0, по сетовима 25:14, 25:19 и 25:18.

Иако је ова утакмица пре почетка важила за дерби, Јединство је без већих проблема изашло на крај са Београђанкама и наставило са сјајном серијом мечева без пораза.

У првом периоду је на терену практично постојала само једна екипа. Пазовчанке су од самог старта утакмице диктирале темпо, а у прилог томе иде чињеница да су након раног вођства од 7:1, наставиле да ређају поене и повеле са 12:3 и 17:7. Све је у уводном периоду полазило за руком изабраницама Јова Цаковића, пошто су подједнако биле успешне како у нападу, тако и у одбрани. Не може се рећи да је игра Црвене звезде била толико лоша, колико су домаће одбојкашице биле импресивне, а све то омогућило им је да са 25:14, прве стигну до укупног вођства.

Већ у другом сету, Звезда је пружила далеко већи отпор, али ни он није био довољан како би се зауставио налет Пазовчанки. Након уводног минималног вођства гошћи (6:5), Јединство је убрзо стигло до преокрета (11:10), да би у тим тренуцима на сцену ступила Тамара Миљевић, која је са пет поене отклонила питање победника у овом сету. Иако је Звезда до краја још једном покушала да ухвати прикључак, лека за игру шампиона Србије није било и Јединство је са 25:19, дуплирало стечено вођство.   

У трећем, а испоставиће се убрзо и последњем сету, домаћин је још једном био успешан. Иако се то није очекивало, након свега виђеног у прва два сета, Звезда је у овој деоници пружила најјачи отпор, али ни он није био довољан како би утакмица добила на неизвесности. Повело је Јединство и у овом сету са 9:6, али је Звезда са пет везаних поена стигла до преокрета. Ипак, тим Јова Цаковића имао је спреман одговор и серијом од 6:1, зауставио је налет ривала. До краја су Пазовчанке без проблема заустављале нападе Звезде, користиле су своје шансе и утакмицу су са 25:18, окончале у своју корист.

Тамара Миљевић, коректор Јединства, истакла је да је њена екипа оправдала улогу фаворита.

”Мислим да смо супер одиграле утакмицу. У првом сету нам је било мало лакше, док је у другом и трећем било мало теже. У супер смо форми, тренутно играмо ЦЕВ Куп и мислим да смо оправдале улогу фаворита”, закључила је Тамара.  

Управо је Тамара Миљевић предводила своју екипу до тријумфа са 15 поена, док је са друге стране најрасположенија била са Катарина Станковић са осам.

Статистику са утакмице можете погледати овде.

Јединство ће у 16. колу гостовати београдском Радничком Бластерс, док ће Црвена звезда дочекати Железничар.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!