Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

ТЕНТ посустао у Лајковцу

Одбојкашице Железничара из Лајковца уписале су победу у 19. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Лајковчанке су вечерас, на домаћем терену, савладале ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:13, 14:25, 25:14 и 25:19. 
 
Железничар је наставио континуитет добрих партија и са врло расположеном екипом вечерас дошао до нове победе, док се ТЕНТ очигледно још увек није опоравио од болног пораза у финалу Купа Србије. Предводиле су Ивановић и Велтман са по 15 поена Железничар до победе, поен мање имала је Томић. У противничкој екипи највише се истакла Мина Мијатовић са 12 поена, док је Јована Цветковић уписала 11. 
 
Водила се борба средњих блокера на старту овог дуела, а предност је превагнула на страну домаћег тима због сјајних сервиса. Убрзо су Лајковчанке направиле и серију поена, што им је донело још веће вођство 17:7. Покушавале су одбојкашице ТЕНТ-а да се врате у сет, али била је то недостижна резултатска разлика. Стигао је Железничар до великих 11 сет лопти и са 25:13 повео 1:0.
 
Други сет је текао истим темпом као претходни, али овог пута је резултат био на страни Обреновчанки. Тотално другачије је деловао гостујући тим у наставку меча, играо је са више концентрације и рано дошао до веће предности. Све до завршнице ТЕНТ је држао вођство у својим рукама и са 25:14 изједначио на 1:1.
 
Вратио је домаћин игру са почетка меча и повео са 8:3, где је опет доминирао са сервис линије. Покушавао је Жакић са изменама да поремети противнице, међутим одличан је био Железничар у свим елементима и само повећавао своју предност (19:8). Мирно су изабранице Бранка Ковачевића привеле крај сета и дошле на корак од тријумфа.
 
Наставио је тим из Лајковца са добром игром, а грешке гостију су им допринеле да стекну вођство на почетку - 7:3. Имале су Обреновчанке један налет, смањиле заостатак, али имале су спреман одговор одбојкашице Железничара. Вратиле су веће вођство које су одржавале све до самог краја и са 25:19 уписале нови тријумф. 
 
Стефана Пакић, либеро Железничара, истакла је да је вечерас кључан фактор била врхунска атмосфера у екипи. 
 
"Сада након утакмице могу одговорно да станем иза својих речи из претходне изјаве. Рекла сам да су нас сви отписали и потценили и да нико није веровао у нас, а ми смо и поред тога наставили да радимо пуном паром и да верујемо у тим. Морам да кажем да је била врхунска атмосфера вечерас у нашој екипи и то је био један од кључних разлога за ову победу. Било је доста добрих елемената, добра је одбојка била. Ову екипу још много тога чека, много трофеја и титула", закључила је Пакић. 
 
Статистику са утакмице можете да погледати овде. 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!