Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Звезда боља у мајсторици: Следи полуфинале са актуелним шампионом

Одбојкашице Црвене звезде пласирале су се у полуфинале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црвено-беле савладале су вечерас у одлучујућој утакмици Уб са 3:1, по сетовима 25:22, 15:25, 25:10 и 25:15.
 
Црвену звезду у полуфиналу чека актуелни шампион Јединство, а прву утакмицу одиграће у Старој Пазови, јер су изабранице Јова Цаковића у разигравање ушле са прве позиције. 
 
Очекивала се велика борба на Бањици, биле су велике осцилације и код једне и код друге екипе. Дугачки поени, али и грешке, а нешто што је сигурно ову утакмицу пресудило јесте сјајан сервис домаће екипе који је цео меч мучио Уб. 
 
Отворио је Уб ову мајсторицу са поеном из напада Новосел, а затим је уследио и ас-сервис Петровић. Одмах је са друге стране узвратила Стојић, а серијом поена су црвено-беле прешле у вођство. Имале су Убљанке доста проблема на пријему, док са друге стране Јасек и Стојић су повећавале предност свом тиму. Издржале су Београђанке налет гошћи у једном тренутку, задржале резултат на својој страни и дошле до 1:0. -25:22
 
 czvubNplejof
 
Са много више самопоуздања започео је тим Маријане Боричић други период и повео са 11:6. Морао је да реагује Гршић и затражи први тајм-аут за своју екипу која је по повратку на терен везала два наредна поена. Дуге размене су константно биле, а готово свака припала је Убу, што се одразило и на резултат (17:9). Прорадио је и блок гостујуће екипе, што је олакшало да се овај сет мирно приведе крају и са 25:15 Уб је изједначио укупан резултат. 
 
Вратила је Звезда игру из првог сета и на почетку повела са 4:0, па 7:3. Све је било на страни црвено-белих, па је Боричић била приморана да замени дијагоналу и пошаље на терен Лукић-Митровић. Међутим, врло расположену Црвену звезду није могло ништа да поремети, а дошла је и до великих десет поена разлике (17:7). До краја домаће одбојкашице дозволиле су противницама да освоје само три поена, а ас-сервисом Лукић стављена је тачка на овај чин. -25:10
 
Овог пута нису имале пад одбојкашице Црвене звезде, већ су јако кренуле од старта. Повеле са 5:0, па 12:5. Наставиле су да се муче са пријемом Убљанке, па су омугућавале противничком тиму да или забележи ас или да дође до контра напада. Звезда је била све сигурнија у свим сегментима игре, стабилнија у блоку и успешнија у нападу. Прилично лако су домаће привеле овај меч крају и поново обезбедиле полуфинале. 
 
Предводила је црвено-беле Јасек са 28 поена, додала је Ђуровић 15, а Јелена Стојић се зауставила на 10 поена. У противничкој екипи највише се истакла Бенитез са 21, а Петрановић је уписала 10 поена.
 

Статистику са утакмице можете погледати овде. 

Полуфиналне утакмице заказане су за 9, 12. и 15. април.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!