Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

ТЕНТ убедљив на затварању 3. кола

Одбојкашице ТЕНТ-а забележиле су тријумф у последњој утакмици 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, у хали "Александар Николић", надиграле Партизан Коптех са 3:0, по сетовима 25:20, 25:17 и 27:25.

ТЕНТ је у овој утакмици био ослабљен неиграњем капитена Мине Мијатовић, која је услед не претерано озбиљне повреде зглоба из предострожности пропустила меч. Ипак, овај хендикеп није превише пореметио Обреновчанке, које су успеле да остваре очекивани тријумф. Са друге стране, Партизан није све до завршнице трећег сета играо на нивоу својих могућности, што је на крају резултирало поразом.

Партизан је био конкурентан до резултата 10:8, када је ТЕНТ, на крилима Наташе Чикуц, направио серију поена и стекао предност коју је до краја вешто чувао, повевши са 1:0. У другом сету, вицешампионке Србије биле су још доминантније. Екипа Игора Жакића брзо је повела са 8:3, а наставила је у истом ритму, дуплирајући своје вођство резултатом 25:17. Чинило се да ће ТЕНТ рутински доћи до максималне победе и у трећем сету, пошто је водио са 20:15. Међутим, на линију је стала Маша Врцељ, која је одличним сервисима пореметила пријем ривала и омогућила свом тиму да преокрене резултат на 23:20. Партизан је имао две прилике да продужи утакмицу, али их није искористио, што је ТЕНТ казнио и са 27:25 уписао нова три бода.

Најефикаснија у победи свог тима била је Невена Сајић са 16 поена, а пратила ју је Наташа Чикуц са 15. У екипи Партизана, најбоља је била Ања Михајловић са 11 поена.

Статистику са утакмице можете погледати овде.

ТЕНТ у наредном колу дочекује Раднички Бластерс, док Партизан гостује Инђији.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Радничког доо, Дубочице и Карађорђа остварили су победе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Крагујевчани су савладали Рибницу, Дубочица је после драме победила Млади радник, док је Карађорђе био бољи од Јединства.

Раднички и Карађорђе убедљиви, драма у Пожаревцу

Одбојкашице Железничара из Лајковца и Партизана Коптех забележиле су победе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Железничар је, као домаћин, савладао суботички Спартак, док је Партизан до прве победе у сезони дошао у Инђији.

Лајковчанке према очекивањима, прва победа Партизана

Одбојкашице ужичког Јединства и ТЕНТ-а оствариле су победе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Јединство је савладало Омладинац, док су Обреновчанке поразиле Раднички Бластерс.

Јединство и ТЕНТ максимални код куће

Одбојкаши Војводине Моцарт и Ниша остварили су тријумфе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Новосађани су у војвођанском дербију савладали суботички Спартак, док је Ниш, као домаћин, поразио Партизан Коптех.

Нишлије нанеле први пораз Партизану, Војводина сигурна у дербију

Одбојкашице Црвене звезде и Уба оствариле су тријумфе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је, као домаћин, надиграла пазовачко Јединство са 3:0, док је Уб на исти начин савладао Срем код куће.

Победе Звезде и Уба