Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Инђија после велике борбе савладала Клек у гостима са 3:2

Узбудљив меч је виђен у Клеку, у дворани ”Милош Грбић”, где је домаћин тражио прву победу у шампионату, а гошће из Инђије, дебитанткиње у Суперлиги, да остваре свој други успех у највишем рангу такмичења. На крају, екипа тренера Николе Јерковића је била за нијансу боља и однела је два вредна бода кући, у Инђију, савладавши домаћине са 3:2 (25:21, 27:29, 19:25, 25:20, 15:10), после 124 минута игре. Са друге стране, Клек је уписао свој први бод у првенству.

Јако су кренуле одбојкашице Инђије, почетном серијом од 4:0, што је приморало тренера Клечанки, Данијелу Кијац Вуловић да затражи тајм-аут. Предах, међутим, није уродио плодом, па се предност гошћи увећала на 7:1. Трудиле су се одбојкашице Клека да се врате у први сет и неколико пута им је то успевало, када су стизале до заостатка од -1 (8:9, 17:18, 19:20) али нису имале снаге за прокрет. Превише грешака су направиле у одлучујућим моментима тако да је екипа Инђије отишла на паузу са заслужених 1:0 у сетовима.

Други сет је био прилично изједначен и екипе су се смењивале у вођству. На крају, Клек је овај период добио на разлику, 29:27, блоком Тамаре Благојевић и успешном реализацијом напада Емилије Михајловић.

Силовито су кренуле одбојкашице Клека у трећем сету и повеле са 8:1, што се испоставило недостижним за гошће из Инђије. Овај период је завршен резултатом 25:19 за домаћина, који је преокренуо резултат и повео са 2:1.

KlekIndjija1

У четвртом периоду игре виђена је неизвесна утакмица све до половине сета, када су гошће успеле да се одлепе на три поена разлике (16:13). До краја су одбојкашице Инђије успеле да сачувају ову предност и изнуде тај-брек, решивши овај део игре у своју корист са 25:20. 

У одлучујућем сету гошће су фуриозно повеле са 6:1, предвођене Теодором Обреновић и Тамаром Радмиловић. Покушале су Клечанке још једном да се ишчупају, стигле до заостатка од једног поена (5:6), пре свега грешкама својих ривалки, али као и у првом сету нису имале снаге за комплетан преокрет. Инђија се опет одвојила на 9:5 и до краја успела да очува предност за коначних 3:2 (15:10 у петом сету) и другу победу у шампионату.

KlekIndjija7

Сигурно још једна велика победа за мој тим, који је нови суперлигаш. Ово је старт из снова. Победили смо две тешке утакмице, узели смо бод на Убу и са одличним расположењем дочекујемо сусрет са Спартаком у Купу Србије, у уторак. Вечерас смо били, чини ми се, нешто слабији него у прва два кола. Пуно грешака, пуно стресних ситуација које нисмо добро решили, али из ове утакмице ће се на крају памтити ова велика победа и великих пет бодова које имамо на табели. Честитам девојкама на победи. Нови меч је већ у уторак, нема много времена за славље. Идемо даље”, закључио је тренер Инђије, Никола Јерковић. 

После пет одиграних сетова, тешка и неизвесна утакмица, стварно смо дали све од себе. На моменте је то деловало сјајно. Недостајало нам је мало више храбрости и мало више стрпљења. Инђија је екипа која је упорна, која не одустаје и која је, пре свега, искусна. Ми имамо младу екипу, тако да смо заиста пружили свој максимум, али недовољно да можемо да приведемо утакмицу крају у нашу корист. Ја сам, генерално, задовољна како је утакмица текла. Постојале су осцилације код појединих играчица, али није то било тако лоше. Жао ми је што нисмо успели да добијемо тај пети сет, али свакако се надамо бољим играма у будућности”, рекла је Данијела Кијац Вуловић, тренер Клека.

KlekIndjija1

Мислим да су они имали мало више среће. Ми смо играли храбро и јако, али Инђија је истрајна и упорна екипа. Тек смо почели, у свакој следећој утакмици сигурно ћемо давати свој максимум”, казала је Милица Видачић, коректор у екипи Клека.

KlekIndjija6

Најбоља у победничкој екипи била је Теодора Исаиловић са 25 поена, док је у тиму домаћина најефикаснија била Милица Видачић са 21 поеном.

KlekIndjija4

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!