Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Сјајна одбојка у најави на дербију између Јединства и Железничара, уживо на OSSRB YOUTUBE!

Дерби четвртог кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице игра се у Старој Пазови, где лидер на табели, Јединство, дочекује екипу Железничара из Лајковца, по општој оцени једног од фаворита у овогодишњем првенству и освајача Суперкупа.

Расположење је добро у обе екипе. Јединство у меч улази са све три победе у првенству, док је Железничар, након тесног пораза од Црвене звезде у другом колу, остварио две максималне победе, над Партизаном у лиги и над Златибором у Купу Србије.

Две квалитетне и перспективне екипе, које у доброј форми улазе у меч, два сјајна тренера и одбојкашка стратега, све је спремно за спектакл у дворани у Старој Пазови.

“У добром смо ритму, добро тренирамо. Верујем у мој тим и ако добро тренирамо ова последња четири тренинга до утакмице и успемо да активирамо поентерски оне играчице које на прошлој утакмици нису имале допринос у том смислу, имаћемо добар меч. Ако будемо тако радили шта год да буде ја бићу срећан. Наравно, ако победимо бићу срећнији. Противно, и ако изгубимо, ја немам шта да замерим својим играчицама”, рекао је тренер Цаковић.

„Очекује нас још један дерби. Нама је запао тежак распоред на почетку првенства са доста неизвесних утакмица против екипа које претендују на висок пласман. Јединство је, може се слободно рећи, најбоље стартовало од свих екипа и у најбољој су форми у овом првенству. Ми полако подижемо ниво наше игре и очекујем једну квалитетну и добру утакмицу. Моја екипа иде на победу у сваком мечу и потрудићемо се да тако буде и сутра“, истакао је Ковачевић.

Оба тренера могу да буду задовољна учинком њихових екипа на старту сезоне.

„Задовољан сам игром своје екипе у прва три кола. Највише смо напредовали у елементу блока. Ипак, још увек правимо доста грешака у нападу и то је оно што ми се засада не допада. Мислим да имамо доста простора за напредак“, објаснио је Ковачевић.

“Показали смо у ове три утакмице да јако добро радимо такозвану блок-одбрану. Притом, не мислим толико на блок, имамо и доста блокова то је неспорно, али првенствено мислим на одбрану. Добро реагујемо у одбрани и нисмо дозвољавали противнику да направи лагане поене. Тиме смо се највише бавили. Мислим да имамо још простора за напредовање. Конкретно, мислим да на елементу сервиса можемо да будемо још агресивнији и још прецизнији, да са мање сервис грешака играмо утакмице. А што се тиче напада, јако сам задовољан реализацијом напада у прва три кола, као и бројем неизнуђених грешака у нападу. Играли смо са испод 5 процената грешака у нападу, што је јако добро и показује дисциплину”, закључио је Цаковић.

Меч се игра у суботу од 19 часова у Хали Спортова у Старој Пазови. Директан пренос ове утакмице можете пратити на нашем Јутјуб каналу.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!