Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Велика победа Инђије над Партизаном

Одбојкашице Инђије оствариле су важну победу у 5. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Инђија је у СЦ „Мастер“ савладала екипу Партизана Сокербет са 3:1, по сетовима 25:23, 25:23, 21:25 и 25:18.

Одбојкашице Инђије су сјајно отвориле утакмицу. Прва два сета су добиле идентичним резултатом, док је трећи сет припао екипи Партизана. Покушале су одбојкашице Партизана да се врате у меч на домаћем терену, али је Инђија успела да освоји четврти сет и забележи победу!

Тренер Инђије, Никола Јерковић, сматра да је његова екипа показала велики карактер: “Сигурно велика победа за мој тим. Поносан сам на девојке како су одиграле. Показали смо велики карактер и заиста смо тактички били изузетно дисциплиновани. Сигурно победе против Спартака и Клека су нам дале додатно самопоуздање. Вечерас смо били перфектни и расположени, чини ми се да смо заслужено однели сва 3 бода за Инђију“ – закључио је Јерковић.

Најефикаснија у екипи Инђије била је Теодора Исаиловић са 20 поена, док се у Партизану највише истакла Ана Круљ са 15 поена. Инђија ће у наредном колу дочекати Железничар из Лајковца, док ће Партизан гостовати Срему.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!