Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Максимална победа Звезде над исцрпљеним Убом

Одбојкашице Црвене звезде стигле су до нова три бода у 6. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је данас као гост славила над Убом са 3:0, по сетовима 25:22, 25:23, 25:21.

После великог успеха у квалификацијама и пласмана у Лигу шампиона, Уб није имао снаге да се супротстави расположеним гостима. Иако је резултат био максималан, Убљанке су дале све од себе у овом мечу.

Након уједначене игре на самом старту меча, Звезда је стигла до вођства од 8:5. Црвено-беле одржавале су предност у већем делу првог сета, а Уб је само у једном моменту био у минималном вођству. Овај период је завршен са 25:22 у корист гостију.

На исти начин почео је други сет, баш као и претходни. Уб је средином сет стигао до резултатске разлике, која је у једном тренутку била и пет поена. Међутим, тим из Београда се није предавао, направио је серију 10:2 и поново је био надомак освајања сета. Нешто касније су изабранице Александра Владисављева искористиле трећу сет лопту и повеле су са 2:0.

Ни ова велика предност ривала није утицала на самопоуздање актуелног шампиона Србије, који је боље ушао у трећи део игре. Повела је екипа Уба са 6:1 и 12:9. Ипак, блоковима Александре Јањић и ас сервисом Бојане Дрче, Звезда је убрзо дошла до позитивног резултата. До краја меча, више није било узбуђења и Црвена звезда је стигла до своје шесте победе у сезони.

Тренер Црвене звезде, Александар Владисављев, сматра да је пласман у полуфинале Купа имао утицај на игру његове екипе: „Јако добра утакмица за нас. Без обзира што је резултат био 3:0, стварно је вођена велика борба од првог да задњег поена на утакмици. Ми смо на крилима победе над Јединством у Купу, задржали добар приступ игри и заиста морам да честитам мојим играчицама на великој борби. Нисмо се предавали ни у једном тренутку и нисмо одустајали од наше игре. Мислим да смо заслужено победили екипу која је пре неколико дана изборила пласман у групну фазу Лиге шампиона" – истакао је Владисављев.

Јелена Лазић каже да су њене саиграчице показале стабилност у завршницама сетова: „Пре свега честитам екипи на борби и карактеру који смо још једном показали. Знали смо да је Уб квалитетна екипа и да ће утакмица бити тешка. Међутим, мислим да смо као и против Јединства, показали да смо стабилни у завршницама сетова. Драго ми је и надам се да ће тако бити и у будућности“ – закључила је Јелена.

Управо се Јелена Лазић највише истакла на данашњој утакмици са 18 поена, док је у екипи Уба најефикаснија била Сара Павловић са 14. Звезда ће у следећем колу снаге одмерити са Спартаком из Суботице, док ће Уб ићи на мегдан Партизану.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!