Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Партизан стигао до важне победе у Обреновцу

Одбојкашице Партизана Сокербет забележиле су победу у заосталој утакмици 4. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Партизан је вечерас у Обреновцу савладао ТЕНТ са 3:2, по сетовима 25:17, 25:22, 15:25, 16:25 и 15:13.

Изабранице Дарка Закоча од самог почетка уводног сета преузеле су иницијативу. Покушале су Обреновчанке у неколико наврата да дођу до изједначења, али су увек наилазиле на јак отпор ривала, коју је на крају лако дошао до предности – 25:17.

Наставио је Партизан са сјајном игром и у другом делу овог меча. На веома доминантан начин градиле су своју предност и повеле су са 7:3, па са 15:10 и 22:12. Ипак, домаћин се није ни тада предавао и у наставку се у потпуности вратио у овај меч, али су црно-беле одбојкашице на крају искористиле трећу меч лопту и повеле са 2:0.

tent par

Добра игра у завршници другог сета дала је ветар у леђа ТЕНТ-у. Најпре су изабранице Владимира Васовића доминантном и агресивном игром смањиле резултат на 2:1, да би већ у наредном сету на идентичан начин стигле да потпуног изједначења, и победник је одлучен у петом сету.

Као што је то обично случај, тај-брејк донео је ново узбуђење. У већини сета играло се поен за поен, да би гости у завршници стигли до веома важне победе.

Дарко Закоч, тренер Партизана, сматра да је његова екипа заслужено славила у овом мечу: „Веома значајна победа за нас, због психологије девојака. Добро смо отворили меч и играли до пред крај другог сета квалитетно и тактички добро. Ипак, у трећем и четвртом сету смо пали, али смо на сву срећу имали више концентрације у тај-брејку. Мислим да смо заслужили ову победу, и због пораза у Суботици, и због боље игре у овом мечу“ – закључио је Закоч.

Тренер ТЕНТ-а, Владимир Васовић, каже да је срећа у тај-брејку била мало више на страни Партизана: „Честитке екипи Партизана на заслуженој победи. Прва два сета су играли веома добро са малим бројем грешака, док ми нисмо успевали да нађемо ритам који нам је потребан. Једноставно, пуно грешака, лош пријем сервиса и пуно поена смо поклонили ривалу. Трећи и четврти сет смо одиграли доста боље, јер смо дошли до наше игре и смањили смо број грешака. У тај-брејку су обе екипе играле поен за поен, али је на крају мало више среће било на страни Партизана. Идемо даље, нема шта. Размишљамо о утакмицама које нас очекују“ – рекао је Васовић.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!