Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Јединство наставило поход на прво место

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове задржале су прву позицију тријумфом у 11. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Јединство је вечерас, као гост, победило Партизан Сокербет са 3:1, по сетовима 25:19, 21:25, 25:17 и 25:13.

После победе над Црвеном звездом у прошлом колу, Партизан није имао снаге да се супротстави расположеној екипи из Старе Пазове.

Од самог старта одбојкашице Јединства нису ништа хтеле да препуштају случају. Бранка Тица била је незаустављива у фази напада и одбојкашице Партизана једноставно нису имале решење за њу. Предност је само расла, како се уводни сет ближио крају и Јединство је на доминантан начин дошло до вођства од 1:0.

Помињао је тренер Партизана, Дарко Закоч, више пута до сада да он не поседује чаробни штапић, али чини се да то баш и није истина. Потпуно други Партизан имали смо прилику да видимо у другом делу игре. Овог пута је тим Јове Цаковића био тај који је заостајао за ривалом, а вођство домаће екипе у једном тренутку је износило чак 10 поена (17:7). Међутим, успело је Јединство до краја овог периода да смањи разлику за ривалом, чак је могло озбиљно да угрози труд црно-белих, али на њихову срећу, то се није десило и Партизан је стигао до заслуженог изједначења.

Љубитељи одбојке очекивали су да ће се тек од трећег сета водити велика борба, али за то су остали ускраћени. Јесте екипа из Београда боље ушла и у овај сет, али као да је у једном тренутку просто стала. Знала је то да искористи млада екипа из Старе Пазове, брзо је окренула резултат у своју корист и до краја је само завршила већ започети посао без имало муке.

Партизан је једноставно стао после овог сета, и врло брзо смо сазнали која екипа ће однети победу. Имало је Јединство минималну предност на старту другог сета, а права рапсодија виђена је нешто касније. При резултату 12:10, Јединство је направило серију од 13:3, највише захваљујући сјајној игри у одбрани и на тај начин стигло је од заслуженог тријумфа.

Јово Цаковић, тренер Јединства, сматра да је ово гостовање једно од тежих ове сезоне: „Десет победа у 11 одиграних утакмица је потврда доброг и континуираног рада. Партизан је у последње време подигао своју форму и дошао је до самопоуздања, што показују и претходни резултати. Сматрам да је ово једно од тежих гостовања ове сезоне. Мислим да смо квалитетније одиграли данас, што је резултирало победом. Сада је важно да се фокусирамо на наредну утакмицу, коју ћемо одиграти против Уба код куће“ – рекао је Цаковић.

Бранка Тица наставила је са сјаним партијама и у овом мечу, пошто је забележила 21 поен, док се код домаћина истакла искусна Наташа Шеварика са 18. Јединство ће нова три бода тражити у још једном дербију против Уба, док ће Партизан гостовати Железничару у оквиру 12. кола.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!