Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Митровчанке успешније у дербију Срема

Одбојкашице Срема из Сремске Митровице оствариле су победу у последњем, 18. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Митровчанке су вечерас, на свом терену, поразиле Инђију са 3:1, по сетовима 25:16, 25:17, 22:25 и 25:20.

Срем је овом победом преузео седму позицију на табели од вечерашњег ривала и поправио пласман пред почетак плеј-офа.

Ушле су изабранице Мирјане Мусулин агресивно у овај меч и са три везана блока, као и ас сервисом већ на почетку стигле су до лепе резултатске разлике. Како је уводни сет одмицао, домаће одбојкашице су само повећавале своју предност, која је у једном тренутку, захваљујући ас сервисима Дуње Грабић, износила чак 11 поена. Успеле су гошће до краја сета да ублаже предност ривала, али ништа више од тога и екипа из Сремске Митровице повела је са 1:0.

Почетак другог дела игре био је готово исти као и код претходног. Митровчанке су још једном сјајним сервисима и блок игром успеле да се одвоје од ривала, који није могао да им парира. Посебно се мора похвалити игра Ане Михајловић у овом сету, која је била главни протагониста сјајне игре своје екипе. На крају није било дилеме ко ће изаћи као победник из овог периоду и Срем се још више приближио тријумфу.

Више пута је тим Николе Јерковића ове сезоне доказао да се не предаје тако лако. Тако је и било у овом сету, пошто му је велика предност ривала представљала мотив да се резултатски врати у меч. За разлику од претходна два, у овом сету је гостујућа екипа била та која је од старта играла доминантније и ни у једном тренутку домаћа екипа није могла да се резултатски приближи ривалу. Блистала је током читавог сета Теодора Исаиловић, која је у великој мери омогућила својој екипи да смањи заостатак за противником и резултатски се врати у меч.

Највећа борба вођена је током четвртог периода. После нешто бољег старта Срема, Инђија је брзо стигла до изједначења. Уследео је период у којем је и једна и друга екипа била у предности, да би при резултату 13:13, домаћа екипа направила серију 6:1. Овај налет Миторвчанки био је кључан у овом сету, пошто Инђија више није могла да парира ривалу и Срем је стигао до заслужене победе.

Мирјана Мусулин, тренер Срема, каже да је за младу екипу, као што је њена, свака утакмица тешка:  „Ова утакмица је у великој мери решавала позицију на табели и укрштање пред плеј-оф. За нас, као младу екипу, свака утакмица је тешка. Одлично смо отворили овај меч и прва два сета смо одиграли на веома високом нивоу. Морам да напоменем да је екипа Инђије играла без првог техничара, што заиста не умањује нашу добру игру. У трећем сету је дошао пад у игри, који је веома опасан за младе екипе. Ипак, у четвртом сету смо успели да одржимо висок ниво игре и утакмицу решимо у нашу корист“ – рекла је Мирјана.

Најзаслужнија за победу своје екипе била је Ана Михајловић са 28 поена, док се код гостију истакла Теодора Исаиловић са 14. Обе екипе обезбедиле су пласман у плеј-оф, а сутра ће бити познато ко ће им бити ривали у завршници првенства.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!