Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Црвена звезда први финалиста плеј-офа!

Одбојкашице Црвене звезде пласирале су се у финале Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Црвено-беле су данас, у Београду, савладале екипу Јединства из Старе Пазове са 3:0, по сетовима 25:16, 25:21 и 25:18.

Ушле су боље у овај дуел Београђанке, повеле су на самом старту првог дела игре са 13:6, па 17:9. Нису дозвољавале ниједног тренутка гостујућем тиму да се врати резултатски у игру, већ су брзо стигле до осам сет лопти, а одмах прву и реализовале у своју корист и повеле са 1:0.

Расположене изабранице Милана Гршића наставиле су у истом ритму и у другом сету. Предност је од почетка била на страни домаћег тима и до краја су остале сконцентрисане да тако остане до завршнице сета. Успеле су одбојкашице Звезде да дуплирају предност и стигну на корак од финала!

pfs9

У трећем периоду Звезда је направила серију од шест поена и повела са 10:4. Сјајном игром су повећавале вођство и биле су одлучне да заврше утакмицу максималним резултатом. Била је то недостижна предност за Јединство, а екипа из Београда је стигла до великих седам меч лопти. Тачку на ову утакмицу ставила је Јелена Лазић поеном из напада и тиме се Црвена звезда пласирала у финале плеј-офа.

Тренер Црвене звезде, Милан Гршић, честитао је својим девојкама на уласку у финале.

„Ово је још једна могућност за освајање трофеја. Утакмица је, што се нас тиче, била веома квалитетна. Девојке су већину ствари које смо се договорили успеле да реализују. Такође, драго нам је што је победа била убедљива, јер имамо мало времена за одмор“, закључио је Гршић.

Најефикаснија у тиму Звезде била је Јелена Лазић са 17, док се у противничкој екипи највише истакла Тамара Миљевић са 11 поена.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!