Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Убљанке узвратиле ударац!

Одбојкашице Уба стигле су до битне победе у другој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Убљанке су данас, као гошће, поразиле Црвену звезду са 3:0, по сетовима 25:10, 25:20 и 25:18.

Овом победом се екипа Маријане Боричић изједначила по броју победа са ривалом и осигурала је четврту утакмицу.

Уб је од самог старта како меча, тако и уводног сета наметнуо свој темпо и на веома доминантан начин градио је предност. При резултату 8:6, гостујућа екипа је у потпуности преузела ствар у своје руке и до краја сета је ривалу дозволила да освоји свега 4 поена. Занимљиво је да Звезда није била толико лоша, колико су Убљанке биле убедљиве и ефектне.

fs2

У другом периоду игре, актуелне шампионке су наставиле са одличном игром. Брзо су стекле вођство, које су одржавале до самог краја. Звезда није имала решење за расположеног ривала, иако је у овом сету заиграла много ангажованије. На крају су Убљанке стигле до шест сет лопти, искористиле су трећу и дуплирале су своју предност.

Трећи, и уједно последњи сет, био је још једном у знаку гостујућег тима. Изабранице Маријане Боричић су и овог пута била сконцентрисаније, али и агресивније, што је резултирало максималном победом у утакмици која је трајала нешто више од сат времена.

Маријана Боричић, тренер Уба, каже да је њена екипа била тактички спремнија у односу на прву утакмицу: „Желим да честитам мојој екипи на победи. Вечерас смо били једна потпуно друга екипа у односу на прву утакмицу. Били смо тактички спремнији, али и далеко смиренији и тачни, што је направило разлику на терену. Нисмо очекивале оваку победу и мислим да ово није реално. Не смемо да се опустимо и морамо да будемо спремни на другу Звезду у наредној утакмици. Добро је што се нисмо пуно потрошили, с обзиром да смо већ уморни од претходних утакмица. Сада нам остаје да анализирамо ову утакмицу и, надам се, најбоље припремимо за наредни меч“ – закључила је Маријана.  

Софија Медић, средњи блокер Уба, дала је свој коментар на данашњу утакмицу: „Честитам својој екипи на победи, као и противничком тиму. Звезда је данас добро играла, али наша екипа је била боља. Нисмо очекивале овако лаку утакмицу, али смо се и поред тога доста потрудиле како би стигле до победе. Настављамо даље са радом. Сада је резултат изједначен, и на нама је да кући направимо предност“ – рекла је Софија.

Најрасположенија у тријумфу свог тима била је Љиљана Ранковић са 16 поена, док су у гостујућој екипи Јелена Лазић и Дајана Бошковић освојиле по 8. Трећа утакмица на програму је у суботу, на Убу.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!