Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Гршић напушта Звездино кормило!

Ових дана се у одбојкашим круговима све интезивније прича о одласку Милана Гршића са кормила Црвене звезде. Иако је млади стручњак имао сезону из снова овековечену дуплом круном, изгледа да је дошло време за искорак у тренерској каријери.

Управо смо због ових спекулација позвали још увек стратега шампионки Србије, како би проверили веродостојност ових информација. Гршић је био искрен као и увек и потврдио је гласине.

Питали смо Милана да ли је дупла круна испунила његове амбције у Србији, те је одлучио да се опроба и у иностранству.

„Освојена дупла круна није имала везе са мојом одлуком, пошто сам и раније планирао да се опробам у иностранству. Наравно, велика је сатисфакција када имате успешну сезону у лиги каква је код нас. Ипак, моје амбције су тренутно везане за иностранство. Већ сам у неким годинама када је време да пробам и тај део каријере. Мени се указала прилика да идем, али ћемо тек видети где тачно“ – каже Гршић.

grsic5

Искористили смо прилику да од младог стратега чујемо његове утиске након једне од најзанимљивијих сезона у домаћем првенству.

„Претходна сезона је била веома напорна. Имали смо проблема са великима бројем изостанака услед корона вируса и повреда. Међутим, сезона је била и прилично узбудљива, јер је велики број екипа конкурисао за трофеје. Када је реч о Звезди, мени је неописиво драго што је она успела да се врати на чело Суперлиге и што је успела да поврати имиџ“ – истакао је тренер шампионки Србије.

grsic 1

За крај питали смо Гршића да ли има неки савет за његовог наследника на клупи екипе из Београда.

„Мислим да је Звезда велики клуб и верујем да ће мој наследник добро знати шта треба да ради. Сматрам да је управа клуба са новим тренером способна да направи заједничку стратегију и да настави са успесима и у наредним годинама“ – закључио је Гршић.

Odbojkica prodavnica enter400

Тек што је спуштена завеса на Банка Поштанска штедионица Суперлигу Србије за даме, медијски тим Одбојкашког савеза Србије одлучио је да вас за празнике почасти избором за идеални тим сезоне 2023/24. С обзиром на то да је велики број играчица иза себе оставио сјајну сезону, определили смо се да направимо ”А” и ”Б” тим првенства, као и да кроз појединачна признања видимо ко се највише истакао у одређеним областима. Иако је било веома захтевно сагледати учинак свих играчица, ми смо се потрудили да будемо максимално објективни, а то ћете имати прилику и да се сами уверите.

Идеална постава БПШ Суперлиге за даме по избору медијског тима ОССРБ!

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!