Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Рада Перовић појачала великог ривала

Вицешампион Србије довео је прво појачање за следећу сезону. Рада Перовић, доскорашњи техничар Железничара из Лајковца, долази у Уб као замена за Ану Јакшић, која ће од наредне сезоне носити дрес неког другог клуба.

Млади дизач ће тако појачати великог ривала и биће један од главних адута у походу своје нове екипе на оба трофеја у сезони.

„Пре свега, морам да искажем велику част што ћу имати прилику да носим дрес Уба наредне сезоне. Уб се претходних година показао као један од најорганизованијих клубова. Наравно, циљеви су увек највећи, јер се надамо дуплој круни и то је нешто што нас сада једино и интересује. Већ сам упозната са системом рада Маријане Боричић, јер смо имали прилику да сарађујемо у јуниорској репрезентацији. Искрено, једва чекам почетак припрема, као и почетак сезоне“, закључио је млади техничар.

Перовићева је за свој дојучерашњи клуб имала само речи хвале.

„Претходне две године, које сам провела у Лајковцу, су биле сјајне. Једино остаје жал што нисмо успели да освојимо још неки трофеј, осим Купа Србије у том периоду. Рад са Бранком Ковачевићем ми је много помогао како у клубу, тако и у репрезентацији и сматрам да је та сарадња била на врхунском нивоу. Железничар је такође један од најорганизованијих клубова у Србији, за шта је заслужна одлична управа. Драго ми је што смо се растали у пријатељском односу“, закључила је Рада.

Перовићева је каријеру започела у родном Клеку, након чега је најпре наступала за Визуру, а потом и у Железничару. Остаје да видимо да ли ће и у новом клубу наставити са сјајним партијама, које је пружала у досадашњем току каријере.

(фотографија: Фејсбук/ЖОК Уб)

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!