Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

ТЕНТ лако са Новим Садом

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца победом су започеле нову сезону Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас као домаћин савладале Нови Сад са 3:0, по сетовима 25:10, 25:11 и 25:21.

Нове суперлигашице нису могле да парирају ТЕНТ-у, који је стигао до лаке и убдљиве победе.

Иако је екипа из Обреновца била фаворит `пред сам почетак меча, нико није могао да отпише екипу Новог Сада. Ипак, ТЕНТ је од старта заиграо веома расположено, што се одразило и на резултат. Није Нови Сад био ни толико лош, колико су домаће одбојкашице биле супериорне. На крају, ТЕНТ је ривала остваио на свега 10 освојених поена и стигао је до предности.

tent nsd1

Екипа из главног града Војводине је у други сет ушла концентрисано, али је и овог пута тим Кристиана Тамонеа преузео иницијативу и ређао је поене као на траци. Мина Мијатовић и другарице ни у једном тренутку нису поклекле и решиле су и други сет у своју корист са 25:11.

Иако је био у великом резултатском дефициту, Нови Сад се није предавао и на почетку трећег сета повео је са 6:3 и са 8:5. Наставиле су нове суперлигашице са одличном игром и у даљем току овог сета, али се ТЕНТ у самој завршници пробудио, везао је неколико битних поена и најпре стигао до преокрета, а потом и до максималне победе.

Душан Ковачевић, други тренер ТЕНТ-а, задовољан је победом екипе: „Мислим да смо озбиљно ушли утакмицу, што показује игра у прва два сета, која смо добили са великом резултатском разликом. Не могу да кажем да смо опуштено ушли у трећи сет, али смо направили пар грешака у пријему, што је утицало на вођство. На крају смо успели да се стабилизујемо и освојимо трећи сет. Најважније је да смо победили, релативно лако, и сада се окрећемо наставку шампионата“, рекао је Ковачевић.

Јована Цветковић, примач ТЕНТ-а, дала је свој коментар на вечерашњу утакмицу: „Честитала бих својој екипи на победи и драго ми је што се сезона отварила наш на нашем терену. Екипа јесте промењена, али је најважније да смо смо схватиле шта нови тренер жели од нас“, закључила је Јована.

Најефикаснија у победничкој екипи била је Милица Видачић са 14 поена, док је код гостију Џени Кинделан освојила 12.

Статистику са утакмице можете погледати овде.

ТЕНТ ће у 2. колу играти са АС Батајницом, док Нови Сад дочекује Срем.

 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!