Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Јединство и даље без пораза!

by Душан Крстић

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове стигле су до нове победе у 8. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јове Цаковића су вечерас, као гошће, савладале Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:20 и 25:19.

Јединство је наставило блиставу серију и у Београду је уписало осму победу на исто толико одиграних утакмица у првенству.

Домаћин је нешто боље отворио уводни сет и поенима Ксеније Томић уз ас сервис Нине Стојилковић, повео је са 4:2. Нису се ту зауставиле играчице у црно-белим дресовима, пошто су у наставку само повећале своје вођство (9:5). Ипак, у тим тренуцима су почеле да греше, што је тим из Старе Пазове и те како знао да искористи и већ кроз неколико поена на семафору је резултат био поравнан. Овај резултатски повратак, дао је додатни мотив гошћама да у наставку појачају са нападима, што је брзо резултирало преокретом. Био је Партизан конкурентан до средине сета, али је тада лидер првенства поенима Бранке Тице и Марије Миљевић стигао до четири сет лопте. Покушао је домаћин са три везана поена да продужи први сет, али је Јединство из четвртог покушаја повело са 1:0.

Баш као што је то случај био у претходном, и у другом периоду је екипа Дарка Закоча била агресивнија на почетку. Одличним сервисима пре свега Ање Зубић, „Парни ваљак“ је повео са 9:5 и 11:8. И овог пута су Исидора Коцкаревић и другарице успеле да се резултатски врате у овај сет, након чега се играло поен за поен. Међутим, при резултату 19:19, Јединство је залагањем читаве екипе направило серију од 6:1, и са 25:20, дуплирало је вођство.

У трећем, а испоставиће се нешто касније и последњем сету, гошће су још једном после успаваног почетка, на крају изашле као победник. Партизан је сигурном игром у првом делу сета стигао до четири поена предности (15:11), али је Јединство блоковима Бранке Тице, као и поенима Тамаре Миљевић и Миње Осмајић, почело да ниже поене. До краја су Пазовчанке ривалу препустиле свега четири поена, и са 25:19, су наставиле блиставу серију победа.

Јово Цаковић, тренер Јединства, каже да је за његов тим важно што је наставио са серијом победа.

„Задовољан сам победом, али увек има шта да се поправи када је игра у питању. Генерално, тешко гостовање, пошто се Партизан консолидовао и игра много боље него на почетку сезоне. Свака утакмица је пресек стања, па је и ова показала да морамо неке ствари много боље да радимо. Конкретно мислим на напад. Важно је да смо задржали ту лидерску позицију и наставили континуитет победа. Нема више лоших противника и лаких утакмица и у сваком мечу морамо да приступимо максимално“, рекао је Цаковић.

Најефикаснија у тријумфу своје екипе била је Бранка Тица са 17 поена, док је код домаћина Ксенија Томић утакмицу завршила са 12.

Статистику са овог меча можете погледати овде.

Јединство у 9. колу дочекује Инђију, а Партизан гостује Срему.

Фотографија: Инстаграм @ok_jedinstvo

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!