Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Никола Јерковић: Тежак испит у Суботици

Одбојкашице Инђије су запале у резултатску кризу. Порази теку као на траци, а пред њима је захтевно гостовање у Суботици.

За Инђинчанке утакмица стиже у не баш добром тренутку. Последњи резултати не иду на руку овом клубу. Последња два пораза на сопственом терену у мечевима где су очекиване победе гурнула су Инђију ван плеј-оф зоне. Зоне од осам најбољих клубова који ће се по завршетку лигашког дела такмичења борити за поделу позиција које воде у европске утакмице и шампионски наслов. У таквом стању ствари, гостовање у хали "Дудова Шума" долази у такозвано "незгодно време".

"Спартак је очигледно у залету", започео је наш разговор Никола Јерковић, тренер ОК Инђија, и додао, "Направили су три победе у последња три кола. Сада их имају већ пет. Очигледно је да је Спартак у доброј спортској форми. Генерално је незгодно играти у Суботици. Ми смо, са друге стране, опет у једној незгодној и непријатној серији пораза. Свакако ћемо учинити све да у Суботици пробамо, под знацима навода, да се извучемо ове ситуације, јер победа би нас вратила практично на неке стартне позиције и потпуно мирно бисмо дочекали други део".

Спартак је посебно јак на свом терену, а то су и Инђинчанке осетиле у сезони иза нас. Последња победа "плавих голубица" у Обреновцу говори о каквом се тиму ради. Но, и таква екипа, у таквој, засада, топ форми, увек има и неке своје пукотине.

"Сагледали смо у ова три дана све слабости и квалитете Спартака. Верујем да сам пронашао неке тактичке ствари где можемо да пробамо да угрозимо Спартак. Постоји и традиција од прошле године, где смо обе утакмице у Суботици, једну у Купу и једну у првенству, изгубили. Овде смо их добили са 3:2 у првој суперлигашкој победи у историји ОК Инђија. Ово је нека потпуно друга ситуација. Нови тимови, нове екипе. Чекамо са нестрпљењем петак и да видимо да ли смо способни, да ли смо кадри да када је тешко будемо најбољи", завршио је своје виђење пред утакмицу Никола Јерковић, тренер ОК Инђија.

Испред Инђије је ова утакмица у Суботици која се игра у петак. Потом ће Инђинчанке поново на гостовање, у сада првом колу другог дела такмичења. И то у Лајковцу, против фаворизованог Железничара. Биће то и последњи првенствени меч у овој години.

Слика и текст: Анђелко Белић, sportin.biz

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!