Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Железничар наставио са серијом победа

Одбојкашице Железничара оствариле су 16 узастопну победу у 19. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Лајковчанке су вечерас, код куће, савладале Уб са 3:1, по сетовима 23:25, 27:25, 25:18 и 33:31.
 

Током целог првог сета смењивала се предност са обе стране. У самој завршници Убљанке су стекле вођство од 23:19, али са четири узастопна поена Железничар је изједначио резултат. Ипак, након сервис грешке Ивановић, гостујућа екипа дошла је до прве сет лопте, а поеном из напада Ћелић и до 1:0. 

Почетком другог периода се опет играло поен за поен, а онда је уследила серија поена домаћих одбојкашица (8:1) и тако су повеле 18:10. Није се предавао тим који предводи Маријана Боричић, већ је истом мером узвратио и поравнао резултат. Завршница се играла на разлику, а Лајковчанке су успеле да реализују своју трећу сет лопту и изједначе укупан резултат.
 
Није пореметио Убљанке претходно изгубљен сет, већ су одмах од старта трећег периода држале резултат у својим рукама. Покушавао је Железничар да се врати, а у томе је и успео средином сета. Серијом поена од 7:1 прешао је и у вођство, те је Маријана Боричић била приморана да затражи тајм-аут. Ипак, домаћин је одржавао предност све до самог краја и са 25:18 преокренуо овај дуел у своју корист. 
 
Велика борба водила се и у последњем сету. Већим делом водила је екипа коју предводи Бранко Ковачевић, али ухватио је Уб прикључак сјајним сервисима Слађе Ерић и добили смо врло неизвесну завршницу. Гостујући тим није искористио чак шест сет лопти, док са друге стране противнице су реализовале своју трећу меч лопту. 
 
Тања Станојевић, одбојкашица Железничара, истакла је како им је битно што су задржале прву позицију на табели. 
 
"Јако важна победа за нас. Честитала бих екипи Уба на заиста одличној игри. Утакмица је била тешка, али смо ми успеле да издржимо до краја. Било је пуно успона и падова и на једној и на другој страни, али смо ми биле концентрисаније у битним моментима и привеле утакмицу крају", закључила је Станојевић.
 
Статистику са утакмице можете погледати овде
 
Најефикаснија у екипи Железничара била је Вања Ивановић са 28, док се у противничком тиму највише истакла Бојана Ћелић са 19 поена. 
 
У наредном колу Лајковчанке путују у Обреновац, а Уб дочекује Црвену звезду из Београда. 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!