Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Сремице стартовале припреме за нову сезону

Одбојкашице Срема се припремају за нову сезону у Банка Поштанска штедионица Суперлиги Србије у сремскомитровачкој хали „Пинки“.

Дворана СПЦ „Пинки“ је одјекивала од удараца по лопти одбојкашица Срема које су започеле тренажни процес који ће трајати два месеца. Срем је прошлу сезону завршио на позицији број седам и само једно место га је делило од уласка у европско такмичење. Ова, предстојећа сезона је прилика и за нови искорак, а клуб је засад добро искористио прелазни рок играчица.

"Морам да нагласим да је највеће појачање за клуб, дефинитивно, останак већине играчица из претходне сезоне. На ту групу девојака смо додали три квалитетна и добра појачања. На позицији либера, дизача и средњег блокера. Интересантно је да се све три презивају Ђорђевић. Мила Ђорђевић, дизач, је дошла из Словеније. Она ће нам бити огромно појачање ове године, нешто што нам је требало свих претходних година. Александра Ђорђевић игра на позицији средњег блокера и има доста искуства играјући годинама у Одбојкашком клубу Уб. Kатарина Ђорђевић долази из Лазаревца. Она је мало неискуснија, али са нашом Дуњом Станковић ће бити нека паралела на месту либера", истакао је Никола Kаприц, тренер ЖОK Срем.

На терену је било видно да су се играчице после двомесечне паузе зажелеле рада са лоптом. Дуга летња пауза изнуђена је дешавањима на европској и светској сцени, где су бројна међународна такмичења репрезентација. Први тренинзи су донели и упознавање са новим делом тима, али и појачали жељу за нови такмичарски искорак у сезони која тек следи. Оптимизма никада није доста.

Милица Милуновић, играчица ЖОK Срем, задовољна је што је тренажни процес почео после дуге паузе.

"Мислим да су се девојке ужелеле и тренинга и утакмица. Са нестрпљењем очекујемо пријатељске утакмице, турнире и сам почетак лиге. За сада мислим да су тренер и ми играчице задовољне  како то изгледа за сам почетак припрема".

Нова суперлигашка сезона се очекује са доста оптимизма. Kлуб из Сремске Митровице полако улази у ритам који их је красио у годинама иза нас. Никола Kаприц ће у овој сезони бити носилац идеје која ће, по одласку Мирјане Мусулин у Kину, дати неке нове тонове у игри одбојкашица Срема.

Слика и текст: Анђелко Белић, sportin.biz

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!