Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

И у наредној сезони имаћемо привилегију да гледамо Слађану Ерић на одбојкашким теренима широм Србије!

Слађана Ерић, атрактивна одбојкашица која је током своје богате и успешне каријере стекла статус једног од симбола српске одбојке, наставиће да одушевљава љубитеље спорта у Србији и у наредном издању Банка Поштанска штедионица Суперлиге, овог пута у дресу суботичког Спартака. Популарна Слаки је недавно прославила 40. рођендан, а ово ће јој бити 23. професионална сезона играња у елитним одбојкашким такмичењима.

Одбојкашица која је у свим екипама била један од главних носилаца игре, али која је такође увек пленила својом појавом, и даље може да послужи као узор много млађим играчицама у њиховом схватању професионалних обавеза, приступу тренингу и утакмицама, физичкој припремљености, као и вештини и техничком и тактичком умећу. Године се на Слађани Ерић не примећују, напротив, њено присуство у тиму чини остале играчице само бољима, а и она сама може да пружи још много на терену и помогне аспирацијама једног клуба као што је Спартак да се евентуално пробије у горњи део табеле и озбиљније умеша у борбу за један од трофеја. 

SladjanaEric1

Наравно, доста фактора утиче на учинак једне екипе, али чињеница да је чак у 14 сезона од досада 22 одигране Слађана успевала да освоји барем један трофеј са својим тимовима (а неретко и дупле круне), уз искуство учешћа у финалу Купа ЦЕВ и на Финалном турниру Лиге шампиона, довољна је гаранција да ће пасионирани љубитељи одбојке у Суботици, којих је много, имати чему да се надају од октобра.

На почетку нашег ексклузивног разговора са Слађаном Ерић, позната одбојкашица се осврнула на период који је однедавно оставила иза себе. 

Пре свега, желела бих да се захвалим дивним људима из ЖОК Уб, који су имали поверења у мене и прихватили ме са пуно вере и ентузијазма након готово годину и по дана паузе, коју сам направила из приватних разлога током 2020. и почетком 2021. Мислим да сам успела да се уклопим у екипу, уз велику одговорност коју носи улога капитена. Ја знам, а и људи око мене засигурно, да сам дала све од себе и пружала максимум на утакмицама и на тренинзима у датим околностима. Могу да кажем да мислим да смо објективно остварили лепе успехе у претходне две сезоне, играли смо два финала првенства и освојили смо Куп Србије. Дошло је време да наставим даље и, да будем искрена, размишљала сам чак и о завршетку каријере, а онда је дошао позив из Суботице…

Летњу паузу у клупским такмичењима Слађана је искористила како би се посветила породици, одморила, али ни то слободно време није могло да прође без одбојке, која је неизоставан део њеног живота.

Породица ми је најважнија и то већ сви добро знају. Сваки слободан тренутак гледам да проводим са својим најближима па је тако било и овог лета. Осим тога, морам да кажем да ми је била велика част и задовољство да прихватим позив Љубе Травице и учествујем на ‘Volleyteam’ кампу који он традиционално организује у Поречу. То је за мене било једно дивно искуство са дивним људима, које бих и овом приликом желела од срца да поздравим.” 

SladjanaEric4

Након тога, сви смо имали прилике, путем Инстаграма али и бројних медија и портала који су испратили Слађанин егзотични одмор, да уживамо у сликама са Малдива…

Частила сам себе одласком на ову прелепу дестинацију, где сам прославила и свој 40. рођендан. Уживала сам заиста у мору и природи, размишљала о будућности, и вратила се спремна за нове изазове”, признала нам је популарна одбојкашица.

SladjanaEric5

За то време, цела одбојкашка Србија, а можемо слободно рећи и спортска јавност, са нестрпљењем је очекивала информације о будућем статусу Слађане Ерић. Коначно, стигле су лепе вести. 

За руководеће људе Спартака имам само речи хвале. Председник клуба је инсистирао да дођем и врло брзо смо се договорили. Испоштована сам у сваком смислу и једноставно сам осетила жељу па и одговорност, на неки начин, да покушам да допринесем својим знањем и искуством даљем развоју и уздизању суботичког клуба, који већ годинама уназад показује врхунску амбицију, али и одличан рад. Сви знамо колико Суботичани воле одбојку. Мушка екипа у континуитету показује изванредне резултате, ред је сада и да женски клуб заузме место међу водећим тимовима у Србији. Суботица је град са огромном одбојкашком традицијом и то свакако заслужује”, закључила је Ерићева.

SladjanaEric2

Пред Слађаном Ерић, сигурни смо, блистава је будућност у било ком смеру да настави свој животни пут. Ипак, срећни смо и привилеговани што ћемо имати прилике, бар још једну сезону, да је гледамо на одбојкашком терену у улози протагонисте.

SladjanaEric3

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!