Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Слабо издање Инђије на отварању сезоне, Партизан се реванширао за пораз у Купу

Одбојкашице Инђије и београдског Партизана Ефбет су одиграле уводну утакмицу Банка Поштанска штедионица Суперлиге Србије. Гошће су, по традицији, биле боље.


Са пуно оптимизма су у табору Инђинчанки очекивали уводни меч у новој суперлигашкој сезони. Ривал, како су истицале, по мери. Посебно након победе недељу дана раније у Земуну над истим противником, Партизаном Ефбет. У тој куп утакмици је после пет сетова славио тим из Инђије.

Овог пута, у инђијској Хали спортова, за утакмицу је била заинтересована само гостујућа екипа, која је диктирала сва дешавања на терену за игру.

У првом сету гошће рано праве осетну предност. То успешно држе под својом пажњом. Тек код резултата 17:19, домаћи тим стиже до некаквог резултатског прикључка. То, међутим, не користе играчице Инђије и другу сет лопту након грешке Исаиловић Партизан претвара у 22:25 за 0:1 у сетовима.

У другом сету слична прича сем што су домаће девојке два пута у раној фази игре имале и нерешени исход испред себе. То није дуго трајало и били су узалудни минути одмора за домаћег стратега, Николу Јерковића, 17:25.

Трећи сет почиње на старту да личи на неку бољу игру за Инђинчанке. Имају и резултатску предност, 5:3. Ипак су брзо клонуле, иако су на поен Јеринић стигле у завршници до резултата, 22:23. Михајловић тада све узима у своје руке и поенима из напада обезбеђује резултат, 22:25 за коначних 0:3 у сетовима.

Инђија – Партизан Ефбет 0: 3 
(22:25, 17:25, 22:25)
Инђија. Хала спортова, гледалаца око 100. Судије: Зоран Радовановић – Стара Пазова и Александра Баланџић – Београд, делегат: Горан Јанковић – Београд.

Инђија: Барнак 4, Исаиловић 13, Луковић 2, Радовић 3, Андрић 4, Вулић (К) 13, Божовић (Л-1)
Тривун, Љубичић, Јеринић 2, Кнежевић 1, Бојанић, Јолдић (Л-2)

Тренер: Никола Јерковић

Партизан Ефбет: Родић 14, Дробњак (К) 6, Круљ 20, Михајловић 7, Савићевић 6, Вукоја 3, Спасенић (Л-1)
Радовић, Миљевић, Зубић, Шилобад, Врцељ, Јанковић, Малинић (Л-2)

Тренер: Ненад Живановић

Слика и текст: Анђелко Белић, sportin.biz

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!