Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Војводина прекинула серију Вождова

У мечу за памћење, којег можете погледати у репризи на ЈуТјуб каналу ОССРБ, у врхунском квалитету телевизијске продукције реализоване у сарадњи са нашим партнерима из Спортала, Војводина је после праве драме савладала Карађорђе на врућем терену у Тополи резултатом 3:2 (25:21, 18:25, 25:22, 22:25, 20:18), након 129 минута игре.

На тај начин, Новосађани су дошли до четвртог тријумфа у првенству и сада заузимају 8. место на табели (уз меч мање), док је Карађорђе забележио други пораз након пет везаних победа и налази се на 3. позицији.

Већ на самом почетку утакмице, Војводина је стекла неколико битних поена и повела је са 10:6. Убрзо се испоставило да је ова разлика била и више него довољна екипи Марка Наранчића како би освојила први сет, иако су Вождови све време покушавали да сустигну ривала. На крају је Војводина са 25:21, повела са 1:0.

Оно што им није пошло за руком у првом, домаћим одбојкашима јесте у другом. Овог пута је тим Невена Мајсторовића стигао до неколико поена залихе, које све време вешто чувао, а у завршници је само додао гас и са 25:18, поравнао је резултат.

Била је решена гостујућа екипа да што пре поврати вођство. То се видело током већег дела треће деонице, пошто су Новосађани смањили број грешака и били одлични у нападу. Тако су у завршницу ушли са шест поена разлике (21:15), али је Карађорђе у тим тренуцима, ас сервисима и успешним блоковима успео да поравна резултат. Међутим, на крају је била истрајнија Војводина, пошто је са 25:22, по други пут повела на утакмици.

Ако је неко очекивао да ће се Вождови предати, грдно се преварио. Све до саме завршнице гледали смо прави резултатски ролеркостер, у којем се за нијансу боље сналазио домаћин, што му је у финишу донело вођство од 22:18. Иако је вицешампион Србије у завршници покушао да ухвати последњи воз, Карађорђе је био довољно концентрисан и изборио је тај-брејк.

Као што то обично бива, пети сет обиловао је сјајним потезима и виђена је сјајна одбојка. Велика борба вођена је на свим пољима, а у завршници се чинило да је домаћин нешто ближи тријумфу. Међутим, пет меч лопти на крају нису биле довољне Карађорђу, што је Војводина искористила и са 20:18, остварила је важан тријумф.

Код победника, бриљирао је Лазар Бајандић са 27 постигнутих поена, уз одличног Луку Станковића који је додао 17. Код домаћина, истакао се стандардно ефикасни Милош Надаждин са 18 поена, уз Алију Бекрића који је забележио 16.

Статистику са утакмице можете погледати овде.

Војводина у наредном колу дочекује суботички Спартак, док Карађорђе гостује Младом раднику.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!