Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

ШОК Миљан Миловић се појавио у Суботици у дресу Младог радника

Миљан Миловић, енергични либеро који је осам година провео у суботичком Спартаку и одатле стигао и до списка репрезентације Србије, ове сезоне се није нашао у ростеру тима са крајњег севера наше земље. Након апстиненције од играња у прва два месеца такмичења у Суперлиги, на изненађење многих, Миљан се у 9. колу првенства појавио на терену у хали ”Дудова шума”, у Суботици, где је годинама одушевљавао локалне навијаче, али овог пута у супарничком дресу, екипе Младог радника из Пожаревца.

Колегиници са суботичке телевизије YUEco, Данијели Пинтер, Миљан је открио детаље у вези са својим играчким статусом у овој сезони.

Твоја прва утакмица у дресу Младог радника управо је у Суботици. Какав је био осећај играти после осам година на супротној страни?

"Искрено, нисам имао уопште осећај да идем на утакмицу. Дуго ми је требало да нађем клуб. Свашта се дешавало. Али гледао сам да из тога извучем позитивну страну, да залечим и повреду што сам вукао од прошле сезоне. Верујем да ће ово испасти добро. Прешао сам у Млади радник. Тамо сам недељу дана и промена ми стварно прија. Добри су момци, фини су услови рада."

Резлутат меча Спартак - Млади радник (0:3) био је шокантан, не само за домаће навијаче, већ и за све познаваоце одбојкашких прилика у Србији, имајући у виду да тим из Пожаревца, до тог тренутка, није забележио нити једну једину победу у првенству.

"Што се тиче овог меча, ја искрено мислим да ово није реална слика. Они су, момци, дошли са дугог пута, каснио им је лет, преседали су, уморни су, нису тренирали јуче. Тако да дефинитивно ово није њихова најбоља утакмица и реална слика, али ми смо искористили ситуацију и померили се са те задње позиције", Миловић је покушао да нађе оправдање за свој доскорашњи клуб.

Миљан је, након тога, уз смех приметио да је ”ово била његова најбоља утакмица у сезони”. Ипак, Миловић није једини играч који је у релативно скоријој прошлости носио дрес Спартака, а сада наступа за тим из Пожаревца. Ту су сада још двојица, са једним од њих Миловић је ”делио хлеб” у суботичком клубу.

”Марио Медан и Стефа Илић су играли за Спартак, а из виђења сам знао још доста момака. Има ту и много младих одбојкаша, а ја се генерално више дружим са млађима. Пријају ми више. Сви момци су одлични, прихватили су ме од првог дана, и тренер и управа и играчи и сви”, објаснио је новопечени либеро Пожаревљана.

Што се тиче будућности Младог радника, Миљан је уверен да долазе бољи дани.

“Верујем да ћемо да растемо из дана у дан и да ово није једина победа, да ћемо наставити да побеђујемо”, закључио је Миловић.

Следећа прилика за Пожаревљане да направе добар резултат биће у полуфиналу Купа Србије, где иду на мегдан Радничком доо, у среду, 6. децембра, у хали ”Језеро”, у Крагујевцу.

Видео интервју са Миљаном Миловићем можете погледати на нашем профилу на Инстаграму.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде остварили су максималну победу у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Београђани су, у Горњем Милановцу, савладали Таково са 3:0, по сетовима 25:20, 25:23 и 25:21.

Шампион убедљив на премијери кола

Протеклог викенда окончано је 3. коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге у обе конкуренције. Већ сада слободно можемо рећи да су екипе ушле у такмичарски ритам, што потврђује и низ одличних утакмица које смо гледали током викенда.

Преглед 3. кола БПШ Суперлиге: Искусни доминирају, али се борба тек захуктава!

Одбојкаши Партизана Коптех остварили су велики тријумф у последњем мечу 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Партизан је вечерас, на домаћем терену, надиграо Карађорђе након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:21, 25:22, 21:25, 20:25 и 15:10.

У мечу препуном тензија Партизан савладао Карађорђе!

Одбојкашице ТЕНТ-а забележиле су тријумф у последњој утакмици 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, у хали "Александар Николић", надиграле Партизан Коптех са 3:0, по сетовима 25:20, 25:17 и 27:25.

ТЕНТ убедљив на затварању 3. кола

Одбојкаши Дубочице остварили су историјски тријумф у 3. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Лесковчани су вечерас, на свом терену, надиграли Таково након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:16, 22:25, 25:15, 22:25 и 15:3.

Лесковчани исписали историју: Прва суперлигашка победа Дубочице!