Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Сигурна победа Суботичана

Одбојкаши Спартака из Суботице остварили су победу у 11. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Суботичани су вечерас, на домаћем терену, савладали Таково са 3:0, по сетовима 25:14, 25:15 и 27:25.
 
Најефикаснији у Спартаку био је Џаспер са 19, пратио га је Вељко Машуловић са 15 поена. У противничкој екипи највише истакао Марко Максимовић са 13 поена. 
 
Домаћин је отворио ову утакмицу како се и очекивало, разигравао је Вуликић све своје играче, а за њихову почетну предност биле су заслужне и грешке одбојкаша Такова. Одмах је реаговао Игњатовић и у раној фази затражио први тајм-аут. Ништа тај мини предах није променио на терену, Спартак је само повећавао своју предност, а једини који је у неким моментима успевао да их поремети је Максимовић. Сигурно је домаћа екипа ишла ка освајању првог сета и са 25:14 повела 1:0.
 
У истом ритму наставили су изабраници Рашка Јовановића и серијом поена повели на почетку другог периода. Међутим, уследиле су и грешке домаћих које су омогућиле противницима да изједначе резултат. Испоставило се да је то био ипак отпор гостију само на тренутак, јер је Спартак одмах вратио вођство на своју страну. Сјајно је радио и блок Суботичана и са три везана отишли су на 17:11. Била је то до краја недостижна предност за Таково и са 25:15 домаћи су дошли на корак од тријумфа. 
 
spatak1
 
Још једном је тим из Суботице започео сет сјајно и повео са 4:0. Константна је била домаћа екипа, која је само повећавала резултат. Мењао је играче тренер Такова, покушавао је нађе решење, али ништа није полазило за руком. Ипак, у самој завршници пад концентрације Суботичана и серија поена гостију довела је до неизвесног краја (20:20). Играло се поен за поен, испустило је Таково и сет лопту, док су са друге стране Суботичани реализовали своју другу меч лопту и тако максимално тријумфовали. -27:25
 
Андрија Вуликић, дизач Спартака, истакао је како му је драго што је његов тим остварио максималан триумф. 
 
"Јако тешка утакмица за нас, знали смо да екипа Такова долази у слабијем саставу. Међутим, ми смо ушли спремно и јако борбено у овај меч. Мислим да смо заслужено победили 3:0 и цела екипа је учествовала у овој победи", рекао је Вуликић.
 
Рашко Јовановић, тренер Спартака, сматра да је мотивација била на нивоу.
 
"Честитао бих својим момцима на једној зрелој партији. Одрадили смо доста квалитетно све што смо се договорили. Са добром енергијом смо ушли у меч, радили смо исто добро блок и одбрану. Због мањка концентрације ушли смо у неизвесну завршницу у трећем сету, али на крају смо опет одрадили квалитетно и у нашом добром игром узели победу од 3:0", закључио је Јовановић. 
 
Статистику са утакмице можете да погледате овде.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!