Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Пазовчани изненадили Војводину!

Одбојкаши Јединства остварили су победу у 12. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Екипа из Старе Пазове је вечерас, на свом терену, савладала Војводину са 3:0, по сетовима 25:20, 25:19, 25:23.

Заблистао је Мицић на старту ове утакмице и са поеном из напада и два узастопна ас-сервиса донео свом тиму предност. Брзо је Војводина узвратила и изједначила резултат, а у наставку смо гледали праву резултатску клацкалицу. При резултату 21:20 за Јединство, домаћи одбојкаши направили су серију од четири узастопна поена (од тога три је уписао Еремић) и тако освојили први сет. -25:20

Још једном је Мицић правио проблеме Новосађанима на почетку сета, а поготово са сервис линије. Константно је вођство били на страни Јединства, успела је Војводина блоком Кокезе и Станковића да приђе на поен заостатка, али не и да поравна резултат. Поновила је домаћа екипа завршницу из претходног сета и серијом поена завршила и овај у своју корист.

Наставили су изабраници Жељка Вукелића са одличном игром и у трећем периоду. Сјајни су били и на мрежи, па је то утицало на ново вођство. Покушавао је гостујући тим да се врати, успели су средином сета и да изједначе резултат. Чак су и у самој завршници имали нерешено (23:23), уследио је поен из напада Мицића за меч лопту Јединства, а грешком Савовског је овај меч окончан.

Жељко Вукелић, тренер Јединства, није крио задовољство након подвига његових изабраника.

„Пре свега, ми смо јако озбиљно ушли у овај дуел, поготово што нама свака победа значи, с обзиром на то да се боримо за опстанак. Нико није, а могу да кажем да нисмо ни ми, очекивали овакав резултат. Иако је Војводина ушла као фаворит, ми смо показали да можемо да играмо са јаким екипама, да само стабилни и да имамо искусне играче, али вечерас у пракси. Мислим да нам је довођење Јеремића унело стабилност у игри, поготово на пријему и игри у одбрани. То је важно и за продужетак клупе, која ми је омогућила да разиграм више играча, јер сам имао шест измена. Што се нас тиче, задовољни смо пре свега бодовима, а показали смо да и против овакве екипе Војводине можемо да играмо“, закључио је Вукелић.

Најефикаснији у Јединству био је Томо Мицић са 20, док се у противничком тиму највише истакао Лука Станковић са 17 поена.

Статистику са утакмице можете погледати овде.

Јединство ће у 13. колу гостовати Карађорђу, док ће Војводина путовати у Пожаревац на мегдан Младом раднику.

Odbojkica prodavnica enter400

Прошло је нешто мање од недељу дана, када је стављена тачка на сезону 2023/24, у којој смо имали прилику да гледамо сјајне утакмице, а све је било крунисано фантастичним вечитим дербијем у финалној серији Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Као што смо вам синоћ обећали, пред вама се налази идеални тим за ову годину у избору медијског тима Одбојкашког савеза Србије.

Идеална постава БПШ Суперлиге за момке по избору медијског тима ОССРБ!

Тек што је спуштена завеса на Банка Поштанска штедионица Суперлигу Србије за даме, медијски тим Одбојкашког савеза Србије одлучио је да вас за празнике почасти избором за идеални тим сезоне 2023/24. С обзиром на то да је велики број играчица иза себе оставио сјајну сезону, определили смо се да направимо ”А” и ”Б” тим првенства, као и да кроз појединачна признања видимо ко се највише истакао у одређеним областима. Иако је било веома захтевно сагледати учинак свих играчица, ми смо се потрудили да будемо максимално објективни, а то ћете имати прилику и да се сами уверите.

Идеална постава БПШ Суперлиге за даме по избору медијског тима ОССРБ!

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!