Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Раднички убедљив против актуелног шампиона

Одбојкаши Радничког остварили су победу у 14. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Крагујевчани су данас, на домаћем терену, савладали Партизан Ефбет са максималних 3:0, по сетовима 25:19, 25:15 и 25:23.
 
Још једну утакмицу је Партизан играо без главних играча, а подмлађен састав овог пута је био без шанси у Крагујевцу. Док је са друге стране била врло расположена екипа Радничког која је одиграла меч у добром ритму од почетка до краја. Најефикаснији у победничком тиму био је Крастев са 23 поена, док се код црно-белих истакао Лука Тадић са 17. 
 
На самом старту Раднички је повео са 10:5, а онда је направио пар грешака, док је Јанковић везао поене из напада, блока и један ас-сервис што је донело Партизану резултатски прикључак. Међутим, серијом поена домаћини су се опет одвојили, сјајно су играли у наставку, а Крастев је водио свој тим до освајања првог сета. -25:19
 
Наставили су изабраници Алексе Брђовића са одличном игром, расположени Крагујевчани су стекли већу предност у раној фази (13:5). Покушавали су одбојкаши Партизана да нађу решење, али није им то полазило за руком. Док са друге стране противничка екипа је грабила ка освајању и овог сета. Без проблема је дошла до чак девет сет лопти и са 25:15 је дуплирала вођство. 
 
radnpar1
 
Најнеизвеснији је био последњи период игре. Иако је Раднички већи део сета држао вођство на својој страни, Београђани су у завршници подигли ниво игре и преокренули резултат (22:21). Играо се поен за поен, а при резултату 23:23 Радовић је уписао поен из блока, а Иванковић је ставио тачку на овај дуел и донео својој екипи тријумф. 
 
Вук Иванковић, блокер Радничког, изнео је утисак након победе. 
 
"Честитам екипи Партизана на фер и коректној игри, као и мом тиму на сјајно пруженој игри. Резултат 3:0, рекло би се да је било лако, али није било тако. Екипа Партизана у прошлости нам је правила највише проблема. Овај сусрет нису играла њихова два играча, али може се рећи да смо сада квит пошто смо и ми у Београду били ослабљени. Чека нас пар утакмица код куће, надам се да ћемо наставити са победама", закључио је Иванковић.
 
radnpar2
 
Статистику са ове утакмице можете погледати овде. 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!