Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Вождови сигурни против Рибнице

Одбојкаши Карађорђа из Тополе забележили су тријумф у 2. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Вождови су вечерас, на свом терену, поразили краљевачку Рибницу са максималних 3:0, по сетовима 25:19, 25:14 и 25:20.

Скоро да неизвесност није постојала у овом мечу. Вождови су на премијери другог викенда такмичења у сва три сета били максимално доминантни и ни у једном тренутку нису дозволили Краљевчанима да их угрозе. Са друге стране, екипа Милоша Живановића просто није личила на себе. Ако се као репер узме прошлонедељна утакмица против Партизана, стиче се утисак да су Иван Тодоровић и другови вечерас могли много више да покажу.

kar rib1

Преломни моменат у уводној деоници догодио се на самом почетку, пошто су домаћи одбојкаши при вођству ривала од 4:5, направили серију од 5:0 и на тај начин стекли лепу резултатску залиху. Испоставило се да је она била и више него довољна за освајање прве деонице (25:19), али се на томе екипа Невена Мајсторовића није зауставила. Већ у другом периоду, Карађорђе је био још доминантнији. У прилог томе иде чињеница да су Вождови у завршницу ушли са десет поена предности (21:11), а ускоро су и дуплирали вођство (25:14). Тек смо у трећем сету добили равноправну борбу, али је и овог пута Карађорђе био максимално концентрисан, пошто је у завршници сломио отпор ривала за максимални тријумф – 25:20.

Невен Мајсторовић, тренер Карађорђа, био је задовољан како је његова екипа одиграла вечерас.

”Драго ми је да смо након максималниг пораза од Звезде у овом мечу показали реакцију. Задовољан сам како смо одрадили договорено пре саме утакмице. Екипа Рибнице је јако искусна и ако јој се дозволи, што смо видели у утакмицама са Партизаном, и те како може да буде незгодна. Задржали смо концентрацију и фокус до краја утакмице и окончали меч у три сета”, рекао је Мајсторовић.

Најефикаснији у победи своје екипе били су Џејкоб Стил и Алија Бекрић са по 17 освојених поена, док се на другој страни истакао Младен Бојовић са 12, а пратио га је Иван Тодоровић са 11.  

Статистику са утакмице можете погледати овде.

Карађорђе у наредном колу гостује Партизану, док ће Рибница угостити Ниш.

Odbojkica prodavnica enter400

Протеклог викенда окончано је 2. коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге у обе конкуренције. Иако се екипе још увек полако спремају за највеће изазове и траже праву форму, то никако није утицало на квалитет овонедељних утакмица.

Преглед 2. кола БПШ Суперлиге: Фаворити махом испунили очекивања

Одбојкашице Црвене звезде забележиле су минимални тријумф у 2. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Београђанке су вечерас, на свом терену, надиграле Раднички Бластерс након истинске борбе са 3:2, по сетовима 25:16, 19:25, 22:25, 28:26 и 15:9.

Звезда једва преживела Раднички!

Одбојкашице Јединства из Ужица забележиле су тријумф у 2. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Ужичанке су вечерас, на свом терену, надиграле Партизан Коптех након велике борбе са 3:2, по сетовима 21:25, 25:23, 25:20, 15:25 и 15:8.

Велики тријумф Јединства у Ужицу!

Одбојкаши Партизана Коптех и Црвене звезде забележили су победе у 2. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су у Старој Пазови надиграли домаће Јединство, док је актуелни шампион Србије након велике борбе био бољи од Ниша.

Вечити према очекивањима

Одбојкашице Уба, ТЕНТ-а и лајковачког Железничара забележиле су максималне победе у 2. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Убљанке су лако изашле на крај са Омладинцем, ТЕНТ је поразио Инђију, док је Железничар у дербију кола надиграо Срем.

Максималне победе Уба, ТЕНТ-а и Железничара