Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Спартак и Звезда максимални у 3. колу

Одбојкаши суботичког Спартака и Црвене звезде остварили су убедљиве победе у 3. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Суботичани су код куће надиграли Млади радник, док је Звезда била боља од Радничког доо.

Спартак – Млади радник    3:0 (34:32, 25:17, 25:16)

Суботичани су се пред својим навијачима вратили на победнички колосек, пошто су након пораза у претходном колу у Горњем Милановцу вечерас надиграли Пожаревљане.

Чинило се након првог сета да ћемо вечерас у Суботици гледати дугу и веома узбудљиву утакмицу. Праву резултатску клацкалицу гледали смо у уводном делу меча, пошто су и једна и друга екипа силно желеле да прве стигну до вођства. То је утицало да се овај сет добрано одужи, али је на крају екипа Рашка Јовановића имала више живаца и са 34:32 повела са 1:0. Дешавања из првог сета утицала су на оба тима, пошто је Спартак након позитивног резултата био силно мотивисан, док је Млади радник просто стао. Искористили су такву ситуацију домаћи одбојкаши, пошто су у наредна два сета били доминантни и без превише муке уписали максималну победу.

У победи своје екипе, Алекса Матић и Немања Јунгић предводили су тим са по 18 освојених поена, док се на другој страни истакао Миљан Марковић са 15.

У наредном колу Спартак гостује Војводини, док Млади радник дочекује Дубочицу.

 

Црвена звезда – Раднички доо      3:0 (25:19, 25:17, 25:20)

Иако је на папиру ова утакмица важила за дерби кола, актуелни шампион Србије се потрудио да тако не буде.

Од првог поена Звезда је диктирала темпо у овој утакмици, а у прилог томе иде чињеница да су изабраници Ивице Јевтића први сет решили у своју корист релативно лако са 25:19. Иако се очекивао одговор Крагујевчана у другом сету, црвено-бели су у овом периоду били још доминантнији и са 25:17 дуплирали су вођство. У трећем, а испоставиће се убрзо и последњем сету, актуелни шампион Србије је још једном био сигуран и могао је да прослави трећи везани тријумф у сезони.

Александар Гмитровић предводио је свој тим до победе са 15 поена, а пратио га је Никола Жугић са 11. Код Крагујевчана, истакао се Милан Крстић са 13.

Звезда у 4. колу гостује Такову, а Раднички дочекује Рибницу.

Статистику са обе утакмице можете погледати овде.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Радничког доо, Дубочице и Карађорђа остварили су победе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Крагујевчани су савладали Рибницу, Дубочица је после драме победила Млади радник, док је Карађорђе био бољи од Јединства.

Раднички и Карађорђе убедљиви, драма у Пожаревцу

Одбојкашице Железничара из Лајковца и Партизана Коптех забележиле су победе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Железничар је, као домаћин, савладао суботички Спартак, док је Партизан до прве победе у сезони дошао у Инђији.

Лајковчанке према очекивањима, прва победа Партизана

Одбојкашице ужичког Јединства и ТЕНТ-а оствариле су победе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Јединство је савладало Омладинац, док су Обреновчанке поразиле Раднички Бластерс.

Јединство и ТЕНТ максимални код куће

Одбојкаши Војводине Моцарт и Ниша остварили су тријумфе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Новосађани су у војвођанском дербију савладали суботички Спартак, док је Ниш, као домаћин, поразио Партизан Коптех.

Нишлије нанеле први пораз Партизану, Војводина сигурна у дербију

Одбојкашице Црвене звезде и Уба оствариле су тријумфе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је, као домаћин, надиграла пазовачко Јединство са 3:0, док је Уб на исти начин савладао Срем код куће.

Победе Звезде и Уба