Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

У мечу препуном тензија Партизан савладао Карађорђе!

Одбојкаши Партизана Коптех остварили су велики тријумф у последњем мечу 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Партизан је вечерас, на домаћем терену, надиграо Карађорђе након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:21, 25:22, 21:25, 20:25 и 15:10.

Оно чему смо се надали, то смо и добили на затварању трећег кола шампионата. Партизан и Карађорђе одиграли су фантастичан меч у Пиониру, али на несрећу свих навијача вечерашњих ривала, победник је могла бити само једна екипа. Испоставило се да је вечерас више живаца и спортске среће имао Партизан. Иако је могао много раније да осигура победу, пошто је водио са 2:0, на крају је морао да се задовољи са два освојена бода. Ипак, када је ривал екипа попут Карађорђа, и минимална победа велика је као кућа.

par kar1

Карађорђе је боље отворио утакмицу, повевши са 5:2, али је Партизан брзо поравнао резултат, а затим при резултату 15:15 везао три поена. Овај налет црно-белих показао се као пресудан, јер је домаћин први сет решио у своју корист резултатом 25:21. Обе екипе биле су конкурентне на почетку другог сета, али након резултата 11:11, Партизан је поново преузео примат, стекао солидну предност и са 25:22 дуплирао вођство. Најзанимљивији је био трећи сет. Решени да смање заостатак, Вождови су повели са 8:3. Иако је Партизан успео да се врати и изједначи на 12:12, гости су серијом од четири поена при резултату 17:17 стигли до кључне предности и са 25:21 смањили разлику. Карађорђе је на крилима те победе у четвртом сету заиграо још боље. Након вођства од 9:4, гости су контролисали сет и са 25:20 изборили тај-брејк.

Како се и очекивало, пети сет донео је драму. Партизан је био боље концентрисан у завршници, па је након резултата 5:5 преузео контролу, а на промену страна отишао са вођством од 8:5. Изабраници Драгана Кобиљског били су фокусирани до краја и са 15:10 осигурали трећи узастопни тријумф.

Најефикаснији у победи Партизана био је Милија Мрдак са 19 поена, а пратио га је Игњат Допуђ са 15. У екипи Карађорђа истакао се Алија Бекрић са 17 поена.

Статистику са утакмице можете погледати овде.

Партизан у наредном колу гостује Нишу, док ће Карађорђе путовати у Стару Пазову на мегдан Јединству.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Радничког доо, Дубочице и Карађорђа остварили су победе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Крагујевчани су савладали Рибницу, Дубочица је после драме победила Млади радник, док је Карађорђе био бољи од Јединства.

Раднички и Карађорђе убедљиви, драма у Пожаревцу

Одбојкашице Железничара из Лајковца и Партизана Коптех забележиле су победе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Железничар је, као домаћин, савладао суботички Спартак, док је Партизан до прве победе у сезони дошао у Инђији.

Лајковчанке према очекивањима, прва победа Партизана

Одбојкашице ужичког Јединства и ТЕНТ-а оствариле су победе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Јединство је савладало Омладинац, док су Обреновчанке поразиле Раднички Бластерс.

Јединство и ТЕНТ максимални код куће

Одбојкаши Војводине Моцарт и Ниша остварили су тријумфе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Новосађани су у војвођанском дербију савладали суботички Спартак, док је Ниш, као домаћин, поразио Партизан Коптех.

Нишлије нанеле први пораз Партизану, Војводина сигурна у дербију

Одбојкашице Црвене звезде и Уба оствариле су тријумфе у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је, као домаћин, надиграла пазовачко Јединство са 3:0, док је Уб на исти начин савладао Срем код куће.

Победе Звезде и Уба