Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Црвена звезда изненадила шампиона

Одбојкаши Црвене звезде остварили су важну победу у последњој утакмици 2. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. У СЦ „Вождовац“, црвено-бели су савладали Војводину НС семе са максималних 3:0, по сетовима 25:21, 30:28 и 28:26, после 87 минута игре.

Иако је Војводина НС семе, као актуелни шампион, била фаворит у овој утакмици, Црвена звезда је доказала да ће ово првенство бити једно од најузбудљивијих у претходних неколико година. 

„Мислим да смо одиграли једну добру утакмицу. Пре свега смо били агресивни на сервису, који нас је и послужио и нисмо много придавали пажње нашим грешкама. Држали смо њихове играче под неком врстом стреса и нису могли да се покажу у нападу. Тактички смо добро одиграли и дали смо себи пример како треба да изгледамо у неким наредним утакмицама“, рекао је Игор Жакић, први тренер екипе Црвене звезде.

На почетку првог сета виђена је уједначена игра, да би домаћин, при резултату 7:7, направио серију од четири поена, коју је одржавао до самог краја сета. Није Војводина ни у једном тренутку била близу изједначења, што је  Црвеној звезди омогућило да реши први сет са 25:21. 

Наставили су црвено-бели у истом ритму и у другом периоду игре. Почетак је био сличан као и у првом, да би средином другог сета домаћин дошао до предности од 17:12. Ипак, екипа из Новог Сада је успела да изједначи (21:21), после чега се до краја играло поен за поен. У веома узбудљивој завршници, Звезда је искористила четврту сет лопту за великих 2:0 (30:28).

Више него узбудљив био је и трећи сет. Водили су Новосађани са 7:4 и 11:9, али је онда уследио преокрет Црвене звезде, после чега су Београђани дошли до предности (20:15). Још једном се Војводина резултатски вратила у сет, али им домаћин није дозволио ништа више. На крају сета, 28:26 за Црвену звезду и велика три бода.

„Ушли смо храбро у утакмицу, јер нисмо имали шта да изгубимо. Имали смо лепу енергију на терену, придржавали смо се свега што је договорено у свлачионици и то је на крају резултирало максималном победом. Имали смо падове у завршницама сетова, али смо успели да се изборимо са тим, што ми је веома драго“, рекао је Милош Арсеноски, дизач у екипи Црвене звезде.

У домаћој екипи највише се истакао Никола Мељанац са 22 поена, док је у новосадском тиму најбољи био Парапунов са 17. Црвена звезда ће следеће недеље играти са Спартаком у Љигу, док ће Војводина НС семе дочекати Партизан у репризи прошлогодишњег финала плеј-офа.

(фотографија: ОК Црвена звезда, Инстаграм @ok_crvena_zvezda)

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!