Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Максимална победа Партизана над Војводином

Одбојкаши Партизана остварили су другу овосезонску победу у 3. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. У малој сали СПЕНС-а, Партизан је надиграо Војводину НС семе са 3:0, по сетовима 25:22, 25:21 и 25:21, после 76 минута игре.

Овај меч био је реприза прошлогодишњег финала, у којем је Војводина освојила шампионску круну.

Војводина је на почетку уводног сета повела са 6:4, али је Партизан одговорио серијом од шест поена. Новосађани су у неколико наврата били близу изједначења, али су гости у тим тренуцима играли најбоље и нису дозволили противнику да пређе у вођство. Партизан је на крају освојио први сет са 25:22.

vojpar1

У другом делу се претежно играло поен за поен, да би црно-бели средином сета дошли до нешто веће предности (16:13). Није актуелни шампион Србије имао одговор на ово вођство београдског тима, који је убрзо дуплирао предност и повео са 2:0.

Као и први, екипа из Новог Сада боље је отворила и трећи сет (5:2), али је екипа Бојана Јанића дошла до резултатског поравнања, а нешто касније и до вођства (12:10). До краја овог сета, а испоставиће се касније и меча, Партизан је повећао резултатску разлику на четири поена, која су му била довољна да забележи други везани тријумф.

Бојан Јанић, први тренер Партизана, био је задовољан игром своје екипе: Дошли смо у Нови Сад да одиграмо једну јаку утакмицу и у томе смо успели. Били смо агресивни од првог до последњег поена. Нисмо падали када је Војводина играла добро, већ смо били мирни и сконцентрисани. Нашим сервисом смо правили притисак на њихов пријем. Иако смо одиграли одличну утакмицу, пробаћемо што пре да је заборавимо и да наставимо даље са борбом“, истакао је Јанић.

Тренер Војводине Слободан Бошкан честитао је Партизану на заслуженој победи: „Партизан је играо боље и честитам им на доброј игри. Ми смо одиграли слабије, поготово у пријему, а они су добро искористили предност свог јаког сервиса. Има још неких ствари на којима морамо да радимо“, рекао је Слободан.

У победничкој екипи највише су се истакли капитен Лазар Мариновић и Делгудајс Нејтан Грегори са по 14 поена, док је у екипи Војводине највише поена забележио Радослав Парапунов (22). Партизан у 4. колу очекује вечити дерби са Црвеном звездом, док ће Војводина другу победу тражити у Суботици против Спартака.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!