Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Симојловић: Један поен нас поремети за целу утакмицу

Актуелни победник Купа Србије, Рибница из Краљева, угостиће у оквиру 5. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге, екипу Спартака из Љига. Утакмица ће се одиграти у Новој Хали спортова, а Краљевчани ће покушати да победом изађу из серије лоших резултата.

Рибница у овај меч улази после пораза у првој утакмици четвртфинала Купа Србије, док ће Спартак тражити победу после четири везана пораза.

Шеф стручног штаба Рибнице, Милан Симојловић, очекује једну тешку утакмицу са Спартаком из Љига: „Вечерас нас са Љигом очекује још једна неугодна утакмица, с обзиром да су они одиграли неколико добрих мечева у досадашњем току првенства. Ми смо сезону започели са великим амбицијама, али  смо доживели неке веома непријатне и неочекиване поразе. Није само моја екипа лоше стартовала, и неки фаворити су слабије ушли у сезону. Међутим, тек је почетак сезоне и све екипе су у потрази за својим стилом игре. Нажалост, ми смо за сада далеко од тога, али се надам да ће све доћи на своје, можда чак и после вечерашње утакмице“ – рекао је Симојловић.

Симојловић каже да је проблем што један поен утиче на целу утакмицу. Такође, он сматра да пораз у Суперкупу није оставио трага на његову екипу: „Мислим да пораз у Суперкупу није пуно утицао на екипу. Тада смо први сет одиграли релативно добро, али смо касније попустили. Проблем прошле, али и ове године је што нас један поен поремети за целу утакмицу, али радимо на томе. Форма је далеко од оне каква се очекује да буде у мојој екипи и сматрам да смо јаким тренинзима можемо да остваримо резултат“ – објаснио је шеф струке краљевачке екипе.

За тренера Рибнице, амбиције су исте као и на почетку сезоне: „Амбиције за ову сезону су и даље непромењене. Ми знамо да нас максимална победа против Пожаревца, у којем они ни у једном сету не би прешли 21 поен, води у полуфинале Купа Србије. Првенство је тек почело и има још доста да се игра. Важно је да ми пронађемо нашу форму, а резултати ће сами доћи“ – закључио је Симојловић.

Утакмица у Краљеву је на програму вечерас од 19.00 часова.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!