Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Војводина завршила годину максималним тријумфом

Одбојкаши Војводине НС семе остварили су победу на премијери 13. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Новосађани су вечерас, у утакмици које је одиграна нешто раније у односу на остале, савладали Спартак из Суботице са 3:0, по сетовима 25:20, 25:22 и 25:19.

Од старта је домаћа екипа преузела иницијативу и противнику није дала да се разигра. Покушавали су Суботичани на све начине да смање заостатак за ривалом, али без превише успеха и Војводина је на ефикасан начин дошла до вођства – 25:20.

Нешто неизвесније било је на почетку другог дела игре, али је екипа коју са клупе предводи Слободан Бошка убрзо убацила у пету брзину и почела је да ређа поене. Спартак је у завршници, при резултату 22:17, направио серију од четири поена и приближио се ривалу, али то није утицало на екипу из Новог Сада, која је недуго затим дуплирала своје вођство.

voj spa

За разлику од прва два периоду, у трећем се екипа из Суботице кончано разиграла и све до средине сета играло се поен за поен. Ипак, Новосађани су поново успели да спусте противника на земљу, пошто су при резултату 16:16, везали пет поена и победник је практично био одлучен. До краја је Војводина завршила започет посао и годину је завршила у великом стилу.

Тренер Војводине, Слободан Бошкан, задовољан је максималном победом у вечерашњем мечу: „Негде је и очекивано да победимо Спартак код кући. Полако подижемо свој ниво игре. И даље има осцилација, али се на томе мора радити, јер је екипа у нешто другачијем саставу, него што је била. Екипа ће одморити неколико дана, после чега нам следе две и по недеље у којима ћемо се припремати за меч са Бенфиком. Задовољан сам овом максималном победом и играчи иду на заслужени одмор“ - закључио је Бошкан.

Андреј Рудић, одбојкаш Војводине, дао је свој коментар на данашњу утакмицу: „Важно је што смо годину завршили победом. То ће нам дати мотив да наставимо са добром игром и наредне године. Честитао бих екипи на сјајној игри и драго нам је што смо остварили победу“ – рекао је Рудић.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Радослав Парапунов са 21 поеном, док се код гостију истакао Мурад Кан са 12. Следи месец дана паузе у Суперлиги, после чега ће Војводина гостовати Нису, док ће Спартак дочекати Партизан.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!