Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Спартак укротио лидера!

Одбојкаши Спартака из Суботице савладали су Црвену звезду у оквиру 15. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Суботичани су вечерас код куће забележили тријумф против београдских црвено-белих убедљиво са 3:0, по сетовима 25:22, 25:20 и 25:22.

Тренер Црвене звезде, Игор Жакић, вратио се на место где је започео своју тренерску каријеру, али није успео да се озбиљније супротстави мотивисаном ривалу и савлада своју некадашњу екипу.

На самом почетку првог периода екипа Спартака направила је малу предност, али су црвено-бели брзо стигли до изједначења. Уследила је нова серија поена домаћина и још једно вођство (11:7). Суботичани нису допустили противничком тиму да поравна резултат ниједног тренутка, били су одлучни да заврше сет у своју корист, што им је и пошло за руком.

Кренула је Звезда оштро у другом сету и дошла до предности. Међутим, брзо су се Суботичани вратили у сет, а онда и серијом од шест поена преокренули резултат у своју корист (19:13). Одржавали су вођство до саме завршнице сета и са 25:20 су дуплирали предност.

У трећем периоду владала је врло изједначена игра. Предност се константно смењивала, а екипа из Београда је средином сета направила три поена заредом. Ипак, врло брзо је Спартак поравнао резултат. Уследила је неизвесна завршница, а изабраници Ивице Јевтића су дошли до две меч лопте и одмах прву искористили да ставе тачку на утакмицу и освоје три бода.

Ивица Јевтић, стратег Спартака, био је презадовољан игром своје екипе:  „На почетку бих желео да честитам играчима Звезде на једној фер борби. Исто тако морам и својим играчима да честитам на доброј игри и победи. Од самог почетка имали смо иницијативу и били смо у фокусу и када смо заостајали за ривалом. Самим тим што је Жакић дошао, то је био додатан мотив за моје играче да одиграју добро. Вечерас смо одиграли онако како смо и тренирали читаве недеље. Јесмо имали малих проблема што се тиче короне и мало више смо паузирали, али не могу да кажем да нам пауза није добро дошла. Немамо много времена за славље. Већ нас у уторак очекује заостала утакмица са Партизаном. Фокусираћемо се на ту утакмицу и надам се да ће то бити добро“ – закључио је Јевтић.

Најефикаснији у домаћем тиму био је Муса Коне са 20 поена, док се у противничкој екипи највише истакао Андреј Ристић са 11. У наредном колу Спартак путује у Ниш, док Црвена звезда дочекује екипу Рибнице.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!