Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Odbojkica prodavnica enter400

Након што су нам даме синоћ у Горњем Милановцу приредиле сјајну премијеру и подигле атмосферу на највиши ниво, вечерас нас очекује још једна одбојкашка посластица. Некадашња престоница Србије, биће домаћин окршаја у коме ће се освајач Купа и Суперкупа супротставити актуелном шампиону Србије. Све је спремно да Црвена звезда и Војводина крену у битку на први трофеј у сезони, а Смедерево ће вечерас бити центар српске одбојке.

Смедеревска ноћ одбојке: Младост против искуства за први трофеј у сезони!

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца освајачице су Суперкупа Србије. Обреновчанке су вечерас, у хали ”Бреза” у Горњем Милановцу, надиграле Јединство из Старе Пазове са 3:1, по сетовима 26:24, 25:21, 21:25 и 25:10.

Спектакл у ”Брези”: ТЕНТ-у трофеј Суперкупа Србије!

Поштовани љубитељи одбојке, чекању је коначно дошао крај! Све је спремно за велику премијеру која ће озваничити почетак нове сезоне у српској клупској одбојци. Вечерас ће на паркет у Горњем Милановцу иступити актуелни освајач трипле круне и прошлосезонски вицешампион Банка Поштанска штедионица Суперлиге и Купа Србије. Време је за финале Суперкупа Србије између Јединства из Старе Пазове и обреновачког ТЕНТ-а.

Битка за Суперкуп: Прошлогодишња реприза или нова одбојкашка реалност?

Одбојкаши Црвене звезде, Радничког доо из Крагујевца и Карађорђа из Тополе изборили су пласман у четвртфинале Купа Србије. Звезда је, као домаћин, поразила Јагодину, Раднички је елиминисао Ниш у Крагујевцу, док је Карађорђе у Тополи надиграо ВГСК. 

Црвена звезда, Раднички доо и Карађорђе максимално до четвртфинала