Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Спартак сломио Раднички за полуфинале

Одбојкаши Спартака из Суботице су у полуфиналу плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Суботичани су вечерас, код куће, победили Раднички из Крагујевца са 3:0, по сетовима 25:20, 25:19 и 25:19.
 
Ушли су одбојкаши Спартака одлично у први период игре. Резултатски су се одвојили узастопним поенима из блока и још бољим нападом. Успели су Крагујевчани да дођу на поен разлике, међутим уследила је серија домаћина и вођство од 16:12. Одржавали су предност Суботичани до самог краја, дошли су до четири сет лопте, а још једним сјајним поеном из блока повели су 1:0.
 
Наставио је Спартак са добром игром и у другом сету. Водили су изабраници Ивице Јевтића од почетка па до саме завршнице. Није имала екипа Радничког решење за расположене домаћине. Тачку на овај сет ставио је Кан Мурад и тиме је Спартак дуплирао предност и дошао на корак од полуфинала.
 
cfs8
 
Незаустављива је била екипа из Суботице. Резултат је од старта трећег периода био на њиховој страни, направили су предност од 12 поена, што је било недостижно за гостујућу екипу. Успео је Раднички да смањи предност, али одлучни су били Суботичани да заврше утакмицу у три сета. Стигли су до пет меч лопти, а поеном из напада Павловића остварили су тријумф максималним резултатом.
 
Играч Спартака, Немања Јунгић, рекао је да се спремају за наредног противника и трудиће се да буду спремни.
 
"Знали смо да ће бити тешко, очекивали смо да ће узвратити великом мером, ипак смо код њих кући одиграли квалитетну утакмицу. Ушли смо јако и мирне главе у меч и успели смо да ово четвртфинале оде у нашу корист", рекао је Јунгић.
 
cfs7
 
Примач Радничког, Давиде Ковач, сматра да је предност домаћег терена у плеј-офу најбитнија ствар.
 
"Тешка утакмица и квалитетна екипа Спартака, такође и сјајна игра на домаћем терену. Нисмо очекивали да ћемо изгубити 3:0, али ми нисмо били на висини задатка. Значај ове утакмице је био битан, могуће да је и то утицало на нашу игру. Свакако честитке екипи Спартака", рекао је Ковач.
 
Тренер Суботичана, Ивица Јевтић, прижељкује Црвену звезду у полуфиналу.
 
"Честитао бих својим играчима на доброј партији и на победи, а такође и екипи Радничког на фер борби. Од почетка до краја смо одиграли сконцентрисано и фокусирано, а то је показао и резултат на семофору. Надам се да ћемо успети да се одморимо и да у полуфиналу сачекамо надам се Звезду. Желим да покажемо да није случајно што смо целе сезоне били на овом нивоу", закључио је Јевтић.
 
cfs6
 
Најефикаснији у домаћем тиму био је Кан Мурад са 13, док се у Радничком највише истакао Давиде Ковач са 15 поена.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!