Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Петнаест играча из Суперлиге на Колаковићевом списку

Игор Колаковић, селектор мушке сениорске репрезентације Србије, позвао је на шири списак 15 играча из Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Поред шесторице одбојкаша из редова Војводине НС семе, актуелног шампиона, на списку су се нашли и првотимци Спартака из Суботице, Црвене звезде, Партизана Сокербет и Радничког доо из Крагујевца.

У репрезентацији ће се поред играча из Суперлиге, наћи и поједини тренери из највишег ранга. Ивица Јевтић и Бојан Јанић, стратези суботичког Спартака и Партизана, обављаће функције помоћних тренера, док ће Алекса Брђовић, други тренер Радничког, бити тим менаџер.

Сениорска репрезентација Србије са припремама за Лигу нација креће у понедељак, 25. априла, када је и заказано окупљање у београдском хотелу „М“. Тренинзи ће се одвијати у дворани „Слодес“ у Београду.

Игор Колаковић, који ће се тренинзима придружити одмах по окончању клупских обавеза у Пољској, на први део припрема је позвао следећих 18 играча:

ТЕХНИЧАРИ: МАKСИМ БУЦУЉЕВИЋ (АЛТЕKМА ИЗМИР, ТУРСKА), АНДРИЈА ВУЛИKИЋ (СПАРТАK, СУБОТИЦА) И АНДРИЈА ВИЛИМАНОВИЋ (ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ, НОВИ САД).

KОРЕKТОРИ: ДУШАН ПЕТKОВИЋ (ПРОЈЕKТ ВАРШАВА, ПОЉСKА), НИKОЛА МЕЉАНАЦ (ЦРВЕНА ЗВЕЗДА), МИЛАН ЗЕЧЕВИЋ (ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ, НОВИ САД) И ДУШАН НИKОЛИЋ (ЦРВЕНА ЗВЕЗДА).

ЛИБЕРА: ЛАЗАР KОПРИВИЦА (РАДНИЧKИ ДОО, KРАГУЈЕВАЦ) И МИЉАН МИЛОВИЋ (СПАРТАK, СУБОТИЦА).

БЛОKЕРИ: СТЕВАН СИМИЋ (ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ, НОВИ САД), АНДРЕЈ РУДИЋ (ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ, НОВИ САД) И АЛЕKСАНДАР БОШЊАK (ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ, НОВИ САД).

ПРИМАЧИ: МИРАН KУЈУНЏИЋ (ПАРИЗ ВОЛЕЈ, ФРАНЦУСKА), ЛАЗАР МАРИНОВИЋ (ПАРТИЗАН СОKЕРБЕТ), ЛАЗАР БАЈАНДИЋ (ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ, НОВИ САД), ЛУKА ТАДИЋ (ЦРВЕНА ЗВЕЗДА), СТЕФАН СKАKИЋ (ЦРВЕНА ЗВЕЗДА) И ДАВИДЕ KОВАЧ (РАДНИЧKИ ДОО, KРАГУЈЕВАЦ).

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове наставиле су са низом победа у 9. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, поразиле Уб са 3:1, по сетовима 25:23, 23:25, 25:19 и 25:19.

Непобедиво Јединство енигма за Убљанке!

Одбојкаши Радничког доо нису успели да се квалификују у осмину финала Купа ЦЕВ, али то је тренутно најмањи проблем за Крагујевчане. Наиме, након реванш меча у Крајови, у Румунији, готово цела екипа се у Србију вратила са симптомима тровања или стомачног вируса.

Раднички десеткован након Крајове, отказан меч са Војводином

Одбојкаши Рибнице из Краљева остварили су тријумф на премијери 9. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Краљевчани су вечерас, као гости, савладали Борац из Старчева са 3:2, по сетовима 25:17, 23:25, 25:23, 26:28 и 15:13.

Рибница након трилера срушила борбени Борац