Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва и Прва ”Б” лига

Петнаест играча из Суперлиге на Колаковићевом списку

Игор Колаковић, селектор мушке сениорске репрезентације Србије, позвао је на шири списак 15 играча из Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Поред шесторице одбојкаша из редова Војводине НС семе, актуелног шампиона, на списку су се нашли и првотимци Спартака из Суботице, Црвене звезде, Партизана Сокербет и Радничког доо из Крагујевца.

У репрезентацији ће се поред играча из Суперлиге, наћи и поједини тренери из највишег ранга. Ивица Јевтић и Бојан Јанић, стратези суботичког Спартака и Партизана, обављаће функције помоћних тренера, док ће Алекса Брђовић, други тренер Радничког, бити тим менаџер.

Сениорска репрезентација Србије са припремама за Лигу нација креће у понедељак, 25. априла, када је и заказано окупљање у београдском хотелу „М“. Тренинзи ће се одвијати у дворани „Слодес“ у Београду.

Игор Колаковић, који ће се тренинзима придружити одмах по окончању клупских обавеза у Пољској, на први део припрема је позвао следећих 18 играча:

ТЕХНИЧАРИ: МАKСИМ БУЦУЉЕВИЋ (АЛТЕKМА ИЗМИР, ТУРСKА), АНДРИЈА ВУЛИKИЋ (СПАРТАK, СУБОТИЦА) И АНДРИЈА ВИЛИМАНОВИЋ (ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ, НОВИ САД).

KОРЕKТОРИ: ДУШАН ПЕТKОВИЋ (ПРОЈЕKТ ВАРШАВА, ПОЉСKА), НИKОЛА МЕЉАНАЦ (ЦРВЕНА ЗВЕЗДА), МИЛАН ЗЕЧЕВИЋ (ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ, НОВИ САД) И ДУШАН НИKОЛИЋ (ЦРВЕНА ЗВЕЗДА).

ЛИБЕРА: ЛАЗАР KОПРИВИЦА (РАДНИЧKИ ДОО, KРАГУЈЕВАЦ) И МИЉАН МИЛОВИЋ (СПАРТАK, СУБОТИЦА).

БЛОKЕРИ: СТЕВАН СИМИЋ (ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ, НОВИ САД), АНДРЕЈ РУДИЋ (ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ, НОВИ САД) И АЛЕKСАНДАР БОШЊАK (ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ, НОВИ САД).

ПРИМАЧИ: МИРАН KУЈУНЏИЋ (ПАРИЗ ВОЛЕЈ, ФРАНЦУСKА), ЛАЗАР МАРИНОВИЋ (ПАРТИЗАН СОKЕРБЕТ), ЛАЗАР БАЈАНДИЋ (ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ, НОВИ САД), ЛУKА ТАДИЋ (ЦРВЕНА ЗВЕЗДА), СТЕФАН СKАKИЋ (ЦРВЕНА ЗВЕЗДА) И ДАВИДЕ KОВАЧ (РАДНИЧKИ ДОО, KРАГУЈЕВАЦ).

Одбојкашки клуб Раднички у циљу да подмлади екипу за наредну сезону, потписао је уговор са Богданом Станојевићем. Млади техничар је у крагујевачке редове стигао из ВГСК Велико Градиште, где је и почео своју каријеру.

Млади репрезентативац у Радничком

Клубови увелико састављају екипе за следећу сезону Банка Поштанска штедионица Суперлиге, а Раднички из Крагујевца је потписао уговоре са новим-старим играчима. Наиме, у свој матични клуб вратили су се коректор Александар Благојевић, који је претходну сезону играо у иностранству и техничар Никола Петровић, који је након освојеног Купа Србије са Партизаном одлучио да се врати у свој некадашњи клуб.

Петровић и Благојевић поново у Радничком
Иако није прошло довољно времена да би се сумирали сви утисци из претходне, веома занимљиве сезоне, већ сада знамо када ћемо имати прилику да поново гледамо наше клубове у домаћим такмичењима.
Познати датуми почетка нове сезоне