Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Војводина максимална на старту сезоне

Одбојкаши Војводине започели су нову сезону са максималном победом. Новосађани су вечерас, код куће, савладали екипу Спартака из Љига у 1. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге са 3:0, по сетовима 25:23, 25:22 и 25:21.

Током првог сета виђена је изједначена игра, а одбојкаши Спартака су у неколико наврата имали минималну предност од поен-два, а при резултату 22:23 екипа из Новог Сада освојила је три узастопна поена и повела са 1:0.

voj ljig1

Идентичан ток био је и у другом периоду игре и све до саме завршнице предност се смењивала, док је Војводина још једном успела да веже поене кад је то било највише потребно и дуплира своју предност.

Није одустајала гостујућа екипа и покушавала је на све могуће начине да се врати у утакмицу, али пад њихове концентрације је домаћа екипа искористила и одвојила се на четири поена разлике (16:12). Одржавали су изабраници Слободана Бошкана предност до самог краја и успешно завршили утакмицу у своју корист.

Слободан Бошкан, тренер Војводине, прокоментарисао је победу своје екипе: „Морамо признати да смо ми у овој утакмици били фаворити. Ипак, Спартак је одиграо сјајно и они су једна веома компктна и борбена екипа. Ми смо у утакмицу ушли под утиском Суперкупа, недовољно мотивисано и агресивно. Међутим, после смо дошли до наше игре, подигли смо квалитет и наравно остварили победу“, рекао је Бошкан.

Жарко Убипарип, играч Војводине, каже да његова екипа треба да води рачуна о својој игри: „Битно је шта ми раднимо са наше стране мреже. Није бито ко је противник са друге стране, него да да ми у свакој утакмици као екипа боље одиграмо. Тако је било и данас. Када смо се усресредили на нас, дошао је и резултат“, закључио је Убипарип.  

Најефикаснији у екипи Војводине био је Милан Зечевић са 15, док се у противничком тиму највише истакао Бранислав Радовић такође са 15 поена.

Статистику са утакмице можете погледати овде.

У наредном колу Војводина ће путовати у Крагујевац где их чека дуел са Радничким, док ће Спартак из Љига играти на домаћем терену против Црвена звезде.

 

Odbojkica prodavnica enter400

Прошло је нешто мање од недељу дана, када је стављена тачка на сезону 2023/24, у којој смо имали прилику да гледамо сјајне утакмице, а све је било крунисано фантастичним вечитим дербијем у финалној серији Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Као што смо вам синоћ обећали, пред вама се налази идеални тим за ову годину у избору медијског тима Одбојкашког савеза Србије.

Идеална постава БПШ Суперлиге за момке по избору медијског тима ОССРБ!

Тек што је спуштена завеса на Банка Поштанска штедионица Суперлигу Србије за даме, медијски тим Одбојкашког савеза Србије одлучио је да вас за празнике почасти избором за идеални тим сезоне 2023/24. С обзиром на то да је велики број играчица иза себе оставио сјајну сезону, определили смо се да направимо ”А” и ”Б” тим првенства, као и да кроз појединачна признања видимо ко се највише истакао у одређеним областима. Иако је било веома захтевно сагледати учинак свих играчица, ми смо се потрудили да будемо максимално објективни, а то ћете имати прилику и да се сами уверите.

Идеална постава БПШ Суперлиге за даме по избору медијског тима ОССРБ!

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!