Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Војводина поразила Млади радник

Одбојкаши Војводине нанели су први пораз Младом раднику у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Новосађани су вечерас, у Пожаревцу, победили Млади радник са 3:1, по сетовима 21:25, 25:17, 25:19 и 25:23.

Ушла је екипа из Пожаревца врло мотивисано у овај дуел. Хтели су да задрже низ победа, а још од већег значаја би то био тријумф над актуелним шампионом. Од почетка до краја првог сета држали су предност у својим рукама и нису дали противничком тиму да изједначи. Стигли су до три сет лопте, а одмах прву и реализовали у своју корист.

mrp voj1

Изгубљен сет није много утицао ја Војводину, која је дошла до своје игре и кренула да ређа поене. Стечену предност током средине другог периода нису испуштали све до саме завршнице. Стигавши до осам сет лопти, било је јасно да ће на семафору ускоро бити 1:1.

Жељан победе, Млади радник је у трећи сет ушао оштро, а на самом старту су направили серију поена. Међутим, топило се вођство домаће екипе, а врло брзо је тим који предводи Слободан Бошкан преокренуо резултат. Виђена је велика борба, али на крају су Новосађани још једном изашли као победници и приближили се да екипи Младог радника нанесу први пораз у новој сезони.

Врло неизвестан је био цео четврти период, резултат се константно смењивао. У једном трунутку је Војводина искористила пад концентрације противника, а већ у следећем су имали две меч лопте. Није успела екипа Драгана Бонића да се избори за тај-брејк, а тим из Новог Сада је уписао нове бодове.

Слободан Бошкан, тренер Војводине, каже да је његов тим у пресудним моментима показао карактер.

„Честитао бих својој екипи на победи. Наравно, честитам и екипи Младог радника и мислим да је била једна добра утакмица. Обе екипе су од почетка биле мотивисане за сваки поен. Драго ми је да смо показали карактер у моментима када смо били у проблему, после изгубљеног првог сета. Све у свему, за нас веома важна победа у гостима. Сада се окрећемо наредној утакмици, коју играмо у оквиру групне фазе Лиге шампиона“, истакао је Бошкан.

Давид Мехић, примач Војводине, дао је коментар након победе своје екипе.

"Важна победа за нас пред пут у Пољску. Екипа Младог радника је и на данашњој утакмици показала зашто је једна од водећих екипа у првенству. Добра ствар за нас је та што смо успели да се вратимо резултатски у сетовима у којима смо губили и што смо на крају однели сва три бода за Нови Сад", рекао је Мехић.

Жарко Кисић, одбојкаш Младог радника, честитао је Војводини на одличној игри.

„Дефинитивно смо добро отворили утакмицу. Служио нас је сервис и пријем, помоћу којег смо могли да реализујемо нападе. Већ у наредном сету смо попустили у тим елементима, али то је одбојка. Честитам Војводини на одличној игри и на преузимању наше енергије. Ипак, морам да кажем да су се сви момци борили и ја им честитам на том“, закључио је Кисић.

Најефикаснији у Војводини био је Давид Мехић са 13, док се у противничкој екипи највише истакао Андрии Тупцхии са 19 поена.

Статистику са утакмице можете погледати овде.

Војводина је због обавеза у Лиги шампиона већ одиграла меч 5. кола, док ће Поажревљани, средином следеће недеље, гостовати Црвеној звезди.

 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!