Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Војводина још једном боља од Спартака

Екипа Војводине из Новог Сада остварила је још једну победу у 6. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Новосађани су вечерас, у Суботици, савладали Спартак са 3:0, по сетовима 25:20, 25:23 и 25:18.
 

Рано су се резултатски одвојили одбојкаши Војводине у првом периоду и већ при резултату 8:5, Ивица Јевтић је био принуђен да тражи тајм-аут. Није то пореметило гостујућу екипу, која је наставила са сјајном игром. Предност је само расла, а Спартак није имао решење за расположене противнике. Стигли су Новосађани до пет сет лопти, а свираном дуплом лоптом либеру Миљану Миловићу и повели са 1:0.

Велика борба виђена је током другог сета, борили су се Суботичани против врло разигране Војводине. Предност се константно смењивала, а неколико судијских одлука дефинитивно је утицало на даљу игру Спартака. Искористила је то Војводина и прешла у вођство од 17:13, а то је био знак да тренер домаће екипе затражи тајм-аут. Међутим, након кратког предаха, Парапунов је направио два узастопна ас-сервиса и повећао предност свог тима. Није се предала екипа из Суботице, већ су на крилима публике успели да се врате у овај сет и изједначе резултат (23:23). Ипак, први до сет лопте стиже тим из Новог Сада, а ас-сервисом Зечевића је и дуплирао своју предност.
 
Одлучан је био тим Слободана Бошкана да заврши овај дуел у три сета. Функционисао је сваки сегмент игре, а то је показао и резултат (16:11, па 20:13). Одржавали су стечену предност и нису дозволили противнику да им се приближи све до самог краја. Стигли су до седам меч лопти, а тачку на ову утакмицу ставио је Бајандић поеном из напада и тиме је његов тим однео бодове кући. 
 
Тренер Војводине, Слободан Бошкан, истакао је да је задовољан како његова екипа игра и како подиже форму.
 
"Важна победа, задовољан сам како смо одиграли. Било је доста ситуација у којима се показао наш квалитет, где смо ми морали да заслужимо своје поене, што смо и урадили. Били смо чврсти и у ситуацијама када смо играли поен за поен и нисмо попуштали", рекао је Бошкан.
 
Одбојкаш Војводине, Давид Мехић, рекао је да му је драго да су након пораза у Пољској наставили са добром игром и остварили победу у домаћој лиги. 
 
"Знали смо да нас очекује тежак меч у Суботици. Код куће смо их победили исто 3:0, окчекивали смо јак отпор, што се и десило. Резултат то можда не показује, али морали смо и они и ми да се потрудимо за сваки поен", закључио је Мехић. 
 
Најефикаснији у Војводини био је Радослав Парапунов са 17, док се у противничком тиму највише истакао Кан Мурад са 13 поена.
 
Статистику са утакмице можете погледати овде.
 
У наредном колу Војводина дочекује Јединство из Старе Пазове, док Спартак путује у Београд где ће играти против Црвене звезде. 

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!