Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Новосађани пронашли пут кроз Дудову шуму

Одбојкаши Војводине вратили су серију у Нови Сад. Новосађани су вечерас, у Суботици, успели да забележе максимални тријумф против Спартака у другој полуфиналној утакмици плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге, по сетовима 28:26, 25:16 и 25:20. 
 
Иако је Спартак направио брејк и повео у полуфиналној серији, Војводина је показала зашто већ годинама држи звање шампиона. Једино је први сет био неизвестан, где је Спартак испустио две сет лопте, па остаје питање у ком правцу би текао овај дуел да су успели и да их реализују. Пред препуном халом у Суботици, Новосађани су у наредна два сета били на високом нивоу и тако изборили мајсторицу. 
 

Отворила је Војводина добро ову утакмицу и повела на самом почетку, али одмах је узвратио Спартак серијом поена. Сјајан је на мрежи био Лечић и домаћи су преокренули резултат. Ипак, ни они нису успели дуго да сачувају предност, већ су грешкама омогућили изабраницима Слободана Бошкана да врате вођство. У наставку су Суботичани опет постављли одлично блок, који им је омогућио да поравнају резултат. Како се и очекивало, уследила је игра поен за поен, а тим Ивице Јевтића је пропустио две сет лопте, док са друге стране Војводина је искористила своју другу и преко искусног Петра Крсмановића повела са 1:0. 

Сјајно је функционисао тандем Крсмановић-Парапунов на почетку другог периода и донео својој екипи вођство од 7:2. Са пуно самопоуздања је гостујући тим играо до саме завршнице сета, а противници нису могли да дођу до правог решења како би се вратили у овај меч. Већ у наредном тренутку Војводина је дошла до великих осам сет лопти, а затим и на корак од победе. 
 
Изједначена игра била је на старту трећег сета, а гости су дошли до предности након два ас-сервиса Давида Мехића. Покушавао је Спартак да изједначи резултат, имали су у једном тренутку и поен заостатка, али су онда уследили ас-сервиси и Максима Буцуљевића. Одржавали су Петар Крсмановић и другари вођство све до краја, а тачку је ставио Парапунов новим ас-сервисом. 
 
Давид Мехић, примач Војводине, истакао је како једва чека трећу утакмицу у Новом Саду. 
 
"Захвалио бих се публици која је дошла, направили су сјајну атмосферу. Честитао бих и својој екипи на сјајној игри и борби, одиграли смо у једном даху", закључио је Мехић. 
 
Најефикаснији у победничком тиму био је Давид Мехић са 15, док се у противничком тиму највише истакао Мурад Кад са 12 поена. 
 
Статистику са утакмице можете да погледате овде.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!