Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Инђија, Партизан Коптех и Срем међу осам најбољих

Одбојкашице Инђије, Партизана Коптех и Срема пласирале су се вечерас у четвртфинале Купа Србије. Инђија је након три сета надиграла Омладинац у гостима, Партизан  је код куће на исти начин поразио Раднички Бластерс, док је Срем на свом терену лако изашао на крај са Београдом са максималних 3:0.

Омладинац – Инђија                       0:3 (13:25, 23:25, 13:25)

У првој утакмици данашњег програма, Инђија је поприлично лако елиминисала Омладинац у Новим Бановцима.

Узбуђење у овом мечу виђено је само током другог периода, пошто су гошће први и последњи решиле у своју корист идентичним резултатом – 25:13. Била је екипа Николе Јерковића бољи ривал и у дургом сету, а у прилог томе иде чињеница да је у завршницу ушла са 23:19. Ипак, успео је Омладинац у наставку тог периода да истопи ту предност и дође на поена заостатка, али снаге за изједначење није имао – 25:23.

Инђију је до четвртфинала предводила Јелисавета Којадиновић, која је бројала до 21, док је на другој страни најефикаснија била Нађа Надфеји са осам.

oml indj 

 

Партизан Коптех – Раднички Бластерс      3:0 (25:20, 25:20, 27:25)

Дефинитиво је београдски дерби деловао као најнеизвеснији пре самог почетка, али да не буде тако побринуле су се одбојкашице у црно-белим дресовима.

У прва два сета, Партизан је на идентичан начин излазио као победник, пошто је у оба случаја средином периода успевао да сломи отпор подмлађеног ривала и стигне до круцијалне залихе. Иако се очекивало да ће лако изаћи на крај са тимом са Црвеног крста, морала је екипа Ненада Живановића добрано да се помучи у трећем сету. Имале су изабранице Николе Милосављевића у последњем периоду шансу да продуже овај дуел (24:25), али је Партизан на крилима Ане Дробњак везао три поена и могао је да прослави пласман међу осам најбољих.

Милица Видачић предводила је своју екипу до победе са 18 освојених поена, а пратила ју је Ана Дробњак са 15. У табору Радничког, најрасположенија била је Ана Сантрач, која је утакмицу окончала са 15 поена.

par rbg

 

Срем – Београд         3:0 (25:17, 25:13, 25:12)

Сремице су поприлично лако и по очекивањима успеле да забележе тријумф и изборе пласман међу осам најбољих екипа.

У сва три сета, Београд је био конкурентан само у уводним фазама периода што није било довољно да угрози фаворизованог ривала. Деловао је Срем сигурно у свим сегментима игре, што му је средином сетова омогућило да направи велику резултатску залиху и из истих изађе као победник.

Дуња Грабић била је са 11 освојених поена најзаслужнија за пласман њеног тима у четвртфинале, док је на другој страни најефикаснија била Нина Кувекалoвић са 13.

srem beo

 

Статистику са свих мечева можете погледати овде.

У осмини финала Kупа Србије у конкуренцији одбојкашица игра се једна утакмица, а победници ће изборити пласман у четвртфинале (30. октобар и 20. новембар).

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде, Радничког доо из Крагујевца и Карађорђа из Тополе изборили су пласман у четвртфинале Купа Србије. Звезда је, као домаћин, поразила Јагодину, Раднички је елиминисао Ниш у Крагујевцу, док је Карађорђе у Тополи надиграо ВГСК. 

Црвена звезда, Раднички доо и Карађорђе максимално до четвртфинала

Одбојкаши Такова, Младог радника и Партизана Коптех изборили су пласман у четвртфинале Купа Србије. Таково је, као домаћин, након преокрета успело да порази лесковачку Дубочицу, Млади радник је у трилеру елиминисао Багдалу у Пожаревцу, док је Партизан Коптех у Београду успео да надигра краљевачку Рибницу.  

Таково, Млади радник и Партизан Коптех у четвртфиналу Купа Србије

Одбојкашице Инђије, Партизана Коптех и Срема пласирале су се вечерас у четвртфинале Купа Србије. Инђија је након три сета надиграла Омладинац у гостима, Партизан  је код куће на исти начин поразио Раднички Бластерс, док је Срем на свом терену лако изашао на крај са Београдом са максималних 3:0.

Инђија, Партизан Коптех и Срем међу осам најбољих

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца и Јединства из Старе Пазове избориле су пласман у четвртфинале Купа Србије. ТЕНТ је вечерас на домаћем терену поразио Лесковац 98 са 3:0, док су Пазовчанке након преокрета надиграле имењакиње из Ужица са 3:1.

ТЕНТ и Јединство из Старе Пазове у четвртфиналу Купа Србије